Fergie kiáll Jose lelkesedése mellett

Sir Alex Ferguson szerint nincs semmi baj Jose Mourinho lelkesedésével és nem ért egyet azokkal, akik kritizálják a Real Madrid menedzserét.


Mourinho bohóckodásai edzõi pályafutását végig kísérik, amik különösen a Real Madridnál töltött érában csúcsosodtak ki, vitákat és címlapsztorikat generálva.

Az elõzõ hónapban is beszédtéma volt a portugál, miután a spanyol szuperkupa utáni dulakodásban a Barcelona asszisztensének, Tito Vilanovának majd kinyomta a szemét.

Sokak szerint az ilyen és ehhez hasonló cselekedetek miatt nem válthatja majd Fergusont a Manchester United kispadján, miután a skót befejezi csillogó pályafutását.

Azonban a kétkedõk nem gyõzik meg arról, hogy Mourinho a rossz fiúk klubjának tagja és elismerte, a korábbi Chelsea fõnök nagyon emlékezteti korábbi önmagához.

 


"Semmi rosszat nem találok a lelkesedésében" - mondta Fergie a Corriere dello Sportnak.

"Fiatal koromban én még több lelkesedést mutattam a padon. Mindig gesztikuláltam és rendezkedtem."

"Mourinho természete ilyen izgatott" - emlékezett Sir Alex arra az esetre, amikor a portugál még a Porto vezetõjeként az Old Trafford oldalvonala mellett rohangált fel-alá az emlékezetes Bajnokok Ligája gyõzelem során.

"Amikor láttam Mourinhot szaladgálni az oldalvonal mellett fel-alá még Porto edzõként, azt mondtam magamban: 'Vajon én is így tennék?"

"Az emberek felismerik a lelkesedését. A szurkolók megértik, hogy értük és a csapatért harcol."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!