Young tele önbizalommal

Ashley Young abban reménykedik, hogy folytatni tudja lenyûgözõ szezonkezdetét, miután gólt szerzett az angol válogatottban a Wales elleni Eb-selejtezõn.


A szélsõ úgy fejezte be az elõzõ szezont, hogy egyenlítõgólt szerzett az angol válogatott hazai, 2-2-re végzõdõ Svájc elleni selejtezõjén, majd nem sokkal ezt követõen az Aston Villától a Manchester Unitedhez igazolt.

 

Hamar sikerült beilleszkednie az Old Traffordon, és kulcsszerepet vállalt a Vörös Ördögök eddig 100%-os idénykezdetében, amellyel egyidõben kirobbanthatatlanná vált az angol válogatottban is.

 

Young kezdõként lépett pályára a pénteki Bulgária elleni 3-0-s angol gyõzelemmel végzõdõ idegenbeli mérkõzésen is, most pedig önbizalommal telve nyilatkozott a Wales elleni gyõzelmet érõ gólját követõen.

 

"Mindig is magabiztosan léptem pályára, de most valahogy még nagyobb az önbizalmam" - kezdte Young.

 

"Élvezem ahogy a dolgaim alakulnak mostanában. Nagyon jól összejött minden számomra, és remélhetõleg ez folytatódik is."

 

 

A Wales elleni gyõzelemmel Angliának már csak egyetlen egy pontra van szüksége ahhoz, hogy kivívják az automatikus továbbjutást a 2012-es ukrán-legyen közösrendezésû Európa-bajnokságra, így jövõ hónapban Montenegróban dõlhet el véglegesen számukra a továbbjutás.

 

"Hat pontot akartuk megszerezni ezen a két mérkõzésen, és ez sikerült is" - tette hozzá Young.

 

"A kezünkben van a dolgok alakulása. Nagyon kemény mérkõzés lesz a Montenegró elleni, de úgy érzem, hogy a három pont megszerzésének reményében mehetünk oda."

 

A tegnapi eredmény egyben azt is jelenti, hogy az angol válogatott végre megszakította több mint egy éve tartó hazai nyeretlenségét.

 

"Nagy feloldozás volt számunkra, hogy gólt tudtunk szerezni, és nyertünk is."

 

"Nagyon feszélyezett minket az, hogy három pontot kell szereznünk. Természetesen a mostani produkciónkra nem lehet azt mondani, hogy ez volt az eddigi legjobb tõlünk, de megszereztük a gyõzelmet, és szerintem nagyon megérdemeltük." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!