Fletcher remekül érzi magát

Darren Fletcher célja, hogy visszatérjen a Manchester United kezdõcsapatába, miután két válogatott mérkõzést is gond nélkül végigjátszott, hosszú betegeskedését követõen.


A középpályás vezette ki a pályára csapatkapitányként a skót válogatottatt a Csehország és a Litvánia elleni két Eb-selejtezõn, annak ellenére, hogy ebben a szezonban még nem lépett pályára tétmérkõzésen, így nem volt megfelelõ erõnléti állapotban.

 

Még az elõzõ szezon döntötte le a lábáról a saját nevelésû játékost egy rejtélyes vírus, amely így megakadályozta, hogy azóta renderes játéklehetõséget kaphasson, mint korábban.

 

Azonban Fletcher most meg van róla gyõzõdve, hogy készen áll arra, hogy újra hadrendben álljon az Old Traffordon, és reményei szerint nem kell sok idõnek eltelnie, hogy újra beverekedje magát Sir Alex Ferguson tervei közé.

 

Lehetséges, hogy a Manchester United villámrajtja a 2011/2012-es szezonban arra kényszeríti majd, hogy egy kicsit még várjon a visszatéréssel, azonban a Fletcher harcra kész, és bármikor bevethetõ, amikor csak szükség van rá.

 

 

"Remekül érzem magam. Azt mondtam, hogy az erõnléti állapotom nem lehet probléma a válogatott mérkõzéseken, és szerintem ezt bizonyítottam is a pályán töltött kétszer 90 perc alatt" - kezdte Fletcher a Litvánia ellen 1-0-ra megnyert mérkõzést követõen.

 

"Jól érzem magam, és készen állok, hogy visszatérjek a klubomhoz és vissza akarom verekedni magam a csapatba."

 

"Nem hiszem, hogy egyenes út vezet majd számomra a kezdõcsapatba, de játékra készen várom a lehetõségemet. A csapat nagyon jól teljesít mostanság, úgyhogy nem hiszem, hogy a menedzser mostanában változtatna a csapatán."

 

"Türelmesnek kell lennem, és ki kell várnom, hogy eljöjjön az én idõm, de voltam már korábban olyan szituációban, hogy tudjam, mirõl szólnak ilyenkor a dolgok."

 

"Ez egy csapatjáték, és még rengeteg mérkõzés vár ránk a szezonban, úgyhogy türelmes leszek, figyelek az erõnléti állapotomra, hogy ha hívnak, akkor ne okozzak csalódást." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!