Youngnak tetszik a Rooneyval alkotott párosuk

Ashley Young egészen egyszerûen csak a 'világ legnagyobb klubjaként' aposztrofálta a Manchester Unitedet és biztos benne, hogy Wayne Rooneyval alkotott párosuk tovább virgázik, a szezon elõrehaladtával.


A szélsõ az Aston Villától igazolt az Old Traffordra a nyári átigazolási idõszakban, és máris remekül beilleszkedett új társai között, amely jeleként fantasztikusan megérteti magát Wayne Rooneyval.

 

Young nem csak klubcsapatában csillogtatja képességeit, ugyanis az angol válogatottban is villantott, amikor kedden az õ góljával gyõzték le Walest a Wembleyben rendezett Eb-selejtezõn.

 

A 26 éves középpályás reméli, hogy Wayne Rooneyval alkotott párosuk mind a Manchester United mind pedig az angol válogatott hasznára válhat az elkövetkezendõkben.

 

"Amikor egy klubnál játszol, kapcsolatokat építesz ki" - kezdte.

 

"Ahogyan Wayne, és ahogyan a klub kezdte a szezont az egészen lenyûgözõ."

 

"Amíg ilyen jó partnerkapcsolatot sikerül fenntartanunk vele a Manchester Unitednél, addig biztos vagyok benne, hogy minden a lehetõ legnagyobb rendben lesz nálunk, és az angol válogatottnál is."

 

"A Manchester United a világ legnagyobb klubja."

 

"Hihetetlen lehetõség számomra, hogy a legnagyobb sorozatokban vehetek részt, bajnoki címért és Bajnokok Ligája elsõségért harcolni minden fiú álma."

 

"Megvan a szükséges önbizalmam ahhoz, hogy a legnagyobb sorozatokban bizonyítsak. Meg kell néznünk a klub történelmét. Ez a világ legnagyobb klubja."

 

"Amikor hallottam a klub érdeklõdésérõl, azonnal szerettem volna aláírni, és a csapattal lenni. Ez a klub 19-szeres bajnok. De remélhetõleg ebben a szezonban meg lesz a 20. is."

 

 

Young annak is nagyon örül, hogy különbözõ pozíciókban kap lehetõséget Sir Alex Ferguson és Fabio Capello irányítása alatt."

 

"Nincsen különösebb preferenciám azt illetõen, hol játszok, amíg lehetõséget kapok a csapatban, lehet az a baloldalon, a jobbon, vagy középen" - tette hozzá.

 

"Magabiztos vagyok azt illetõen, hogy bármelyik poszton képes vagyok játszani."

 

"Az angol válogatottnál csak arra koncentrálok, hogy minél jobban megszilárdítsam a helyemet a csapatban. Leraktam egy olyan teljesítményt az asztalra, amely által bekerülhettem a kezdõcsapatba, az utóbbi két mérkõzésen pedig azért hajtottam, hogy megõrizzem a helyemet, és azt hiszem ez sikerült."

 

"Folytatnom kell azt, hogy jó produkciókat nyújtok a Manchester Unitedben, azzal az önbizalommal, ahogy kezdtem a szezont, és akkor remélhetõleg amikor újra behívnak a válogatottba, újból a kezdõcsapatban találom magam." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!