Davies kemény erõpróbára késztetné a Unitedet

Kevin Davies közölte a Manchester United új fiúival, hogy kemény menetre számítsanak, amikor szombaton a Bolton Wanderers otthonába látogatnak.


David de Gea, a Vörös Ördögök spanyol kapusa felemásan kezdte Unitedes karrierét, miután meggyûlt a baja a magasan beívelt labdákkal, és azok lehúzásával a West Bromwich Albion elleni idénynyitó bajnokin.

 

Sokak szerint ezek a bakik az egykori Atletico Madrid játékos tapasztalatlanságának számlájára írandók, és a manchesteriek holnapi ellenfele részérõl Kevin Davies ígérete szerint nagyon kemény perceket kell majd átélnie a kapusnak, és egyébként szintén tapasztalatlan védelmének holnap a Reebok Stadiumban.

 

A Boltonnál fogadkoznak, hogy mindent megtesznek azért, hogy híres szomszédjuk grabancát elkapják, annak ellenére, hogy legutóbb 2007. novemberében sikerült ez számukra hazai pályán, és a legutóbbi szezonban Sir Alex Ferguson alakulata kétszer is hátrányból egyenlítve mentette 2-2-re a mérkõzést.

 

 

"Biztos vagyok benne, hogy lesz néhány magasan befelé szálló beadásunk" - kezdte Davies.

 

"Ez egy olyan mérkõzést, amit már nagyon várunk, különösen a szurkolóink. Tavaly nagyon jó mérkõzést játszottunk velük itthon, és csak egy nehezen összekapart döntetlent sikerült kiharcolniuk ellenünk, amely csalódástkeltõ volt számukra."

 

"Jó játékkal rukkoltunk elõ a szezon eddigi eltelt részében, annak ellenére, hogy a Liverpool elleni mérkõzésünk pár héttel ezelõtt nem a terv szerint sült el."

 

"Most itt a lehetõség, hogy visszataláljunk a megfelelõ útra, de tudjuk, hogy nehéz lesz, mert a Manchester United kirobbanó formában van, és rengeteg gólt szerez, szóval biztosnak kell lennünk abban, hogy felkészültünk a kihívásra."

 

A Bolton 3-1-re kikapott az elõzõ fordulóban a Liverpooltól, elõtte pedig 3-2-re megverte õket a United városi riválisa, a City, azonban a nyitófordulóban 4-0-ra eltángálták az újonc Queen's Park Rangerst.

 

Nyilvánvalóan a Wanderersnél mindenki szeretné elkerülni, hogy sorozatban harmadik vereségüket is elszenvedjék, éppen ezért Davies figyelmeztette a United védõjét, a nyáron szerzõdtetett Phil Jonest, hogy kemény erõpróbára számítson, mert õ mindent megfog tenni azért, hogy gólt szerezzen.

 

"Õ egy nagy, és erõs fiú, úgyhogy olyan párharcra számítok, amire már nagyon várok" - tette hozzá.

 

"Szeretem az ilyesfajta kihívásokat. Nagyon sokat fejlõdött játékosként, de még mindig nagyon fiatal, úgyhogy megpróbálom kicsit helyre tenni."  


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!