Young remeklése Evrának is köszönhetõ

Sir Alex Ferguson szerint Patrice Evra a meg nem énekelt hõs, amiért Ashley Young ilyen remekül kezdte a szezont az Old Traffordon.


Young idén nyáron csatlakozott a Vörös Ördögökhöz 18 millió font ellenében, a legutóbbi fordulóban két kiváló gólt is lõtt az Arsenalnak és nagyon megbízható teljesítményt mutat eddig.

Wayne Rooneyval az angol válogatottban való együttmûködését tartják sokan fõ indoknak, amiért ilyen könnyedén beilleszkedett a szélsõ új csapatába.

Ám Ferguson valami mást is észrevett.

Úgy gondolja, Patrice Evra támadó felfogású szélsõ védõ játéka segít Youngnak abban, hogy több tere legyen tehetsége megvillantására.

"Néhány játékos amikor a klubhoz jön, nehezen tud berendezkedni, de Ashley kivételesen jól tette ezt" - mondta Sir Alex.

 


"Sokoldalú és jól érti a játékot."

"Nagyon sok támogatást kap a bal szélen Evrától. A nagy tapasztalatokkal rendelkezõ Patrice rendkívül fontos az újonnan érkezõ játékosok számára."

Ferguson elismerte, bár korábban is figyelték Young tehetségét, a 26 éves szélsõ immár sokkal másabb játékos, mint jópár évvel ezelõtt.

"Megpróbáltuk megszerezni, amikor még a Watfordnál volt, de kicsit késtünk vele" - folytatta a menedzser. "Az Aston Villánál éretté vált és az elõzõ szezonja fantasztikus volt, pedig nehézsgekkel küzdöttek."

"Amióta hozzánk igazolt, nagyon jól veszi a kihívásokat."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!