Bellamy: Nyáron le akart igazolni a Man. Utd.

Craig Bellamy elárulta, a nyáron a Manchester United szerzõdtette volna õt a Manchester Citytõl.


Roberto Mancini a nyár folyamán közölte az elõzõ szezon egyik legjobb City játékosával, hogy a következõ idénytõl nem számol vele, így Craig Bellamynak más csapat után kellett néznie. A kérõkbõl nem is volt hiány, a Fulham, a Tottenham, a Sunderland és a Celtic is élénken érdeklõdött a walesi játékos kölcsönvételét illetõen.

 

Azonban a City egyáltalán nem akarta a Premier Leaguebe kölcsönadni a csatárt, ezért a Championshipben vitézkedõ Cardiffhoz került egy szezonra az átigazolási idõszak legvégén.

 

Az õ átigazolási hercehurcája hetekig lázban tartotta az angol sajtót, azonban most újabb fejezet nyílhat ezzel kapcsolatban, ugyanis a jelenleg sérült támadó elárulta, hogy az Old Traffordról is érkezett megkeresés a szolgálatait illetõen, de az, hogy azt a City vezetõsége elfogadja, és így Sir Alex Ferguson együtteséhez csatlakozhasson, a 'csodával' lett volna egyenlõ.

 

 

"Gary Cook (a City ügyvezetõ-igazgatója) azt mondta, én vagyok az a játékos, aki miatt a legtöbb telefonhívást kapta az elmúlt idõszakban" - kezdte Bellamy.

 

"Azt mondta, 'Ez nagy bókként kell kezelned' én meg azt mondtam 'Igen, õk mind úgy tûnik, hogy megakarnak szerezni engem attól a klubtól ahol jelenleg játszok.'"

 

"A Tottenham nem vitte végig az ügyet, és elõttük mások is próbálkoztak, ami elég sok bonyodalmat okozott."

 

"Ha azt mondtam volna, hogy egy percig szeretnék ott játszani, az életem a Manchester Citynél.... ha ott maradtam volna, az elkövetkezendõ hetek nagyon kemények lettek volna."

 

Amikor arról kérdezték, hogy mi volt a Manchester Uniteddel kapcsolatban, a balhés játéks így válaszolt:

"Nem fogok semmit mondani, de nagyon kemény hetek lettek volna azok."

 

"Egy csodával ért volna fel, ha ez az ügylet létrejön. Leültem az ügynökömmel, és reálisan elemeztük a helyzetet, hogy van-e ennek bármi esélye, vagy lépjünk tovább?"

 

"Azt hiszem, azért mert más klubok is egyre élénkebben érdeklõdtek irántam, szerintem a Manchester City bepánikolt és azt mondták 'mehetsz Cardiffba' és, amilyen gyorsan csak lehet, létrejött az ügylet." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!