Fergie üdvözli Hernandezt

A Manchester United támadója, Javier Hernandez ott folytatta, ahol a tavalyi szezonban abbahagyta, ami által kiérdemelte Sir Alex dicséretét is.


Danny Welbeck combizom sérülés miatti kiválása okán Javier Hernandez a Premier League szombati játéknapján elõször futhatott ki kezdõként idén a Unitedet a Reebok Stadionban fogadó Bolton ellen.

 

Miután tavaly megérkezett az Old Traffordra, senkit nem hozott lázba ottléte, azonban az idei szezonkezdetét már mindenki nagy figyelemmel kísérte.

 

Hernandez ismét elõvette azon formáját, amellyel tavaly 20 gólt szerzett debütáló szezonja során a Unitedben és emellett Mexikó válogatottjának Arany Kupán való végsõ gyõzelmében is tetemesen kivette részét a torna gólkirályaként.

 

Ferguson pedig meg van gyõzõdve arról, hogy nem lehetetlenség, hogy csatára fenntartsa remek formáját.

 

"Amikor elemzed a srácot, láthatod, hogy a tizenhatoson belüli mozgása kivételes" - mondta a skót.

 

"Az összes játékosomat tekintve a döntéshozatala és ahogy helyet csinál - bárkinél jobb."

 

"Nem hiszem, hogy második szezonjában akármilyen problémája is lesz, ugyanis amikor ilyen minõséget képviselsz, nagy probléma leszel a védõk számára."

 

 

Annak ellenére, hogy számos tapasztalt játékos visszatérés elõtt áll, Ferguson terveiben továbbra is a fiatal játékosok szerepeltetése áll.

 

Rio Ferdinand és Dimitar Berbatov számára is fájó lehet, hogy Sir Alex nem vetette be õket az Arsenal 8-2-es leiskolázása alkalmával, míg Vidic is egyre jobban halad az ágyéksérülésébõl való felépüléssel és Michael Carrick is türelmesen vár a saját lehetõségére.

 

"Amikor fiatal vagy, egymillió mérföldet szeretnél futni egyetlen mérkõzés alatt" - mondta Ferguson.

 

"Állandóan a labdát akarod. Ez az én vélekedésem a fiatal játékosokról. Lelkesedést és energiát hoznak pusztán a koruk miatt."

 

"Amikor elérnek 20-as éveik közepére, nagyobb hatáskörük lesz a játékukban, jobb lesz az idõzítésük és jobban tudják majd kontrollálni az energiájukat, mivel addigra kellõ tapasztalattal rendelkeznek majd effelõl is."

 

"Amíg fiatalok, hagynunk kell õket hogy ezzel a habitussal szálljanak harcba. Ez egyáltalán nem probléma számomra."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!