Evra: Rooney visszatért

A Manchester United francia védõje, Patrice Evra úgy véli, Wayne Rooney visszatért legjobb formájához azok után, hogy a tavalyi szezonban sok problémája akadt.


Rooney jövõje 12 hónappal ezelõtt finoman szólva sem volt biztos, amikor átigazolási kérelmet nyújtott be a klub vezetõségének azok után, hogy megkérdõjelezte a United ambícióit.

Azonban hamarosan hatalmas fordulatot vett a történet és Rooney aláírta új szerzõdését, ami után sokat segített csapatának az újabb bajnoki cím elnyerésében.

Az angol válogatott csatár az új szezonban kiváló formában játszik és a Bolton elleni hétvégi 5-0-ás gyõzele alkalmával immár egymás után második mesterhármasát érte el.

Evra úgy érzi, csapattársa meg akarja mutatni igazi formáját, elfeledtetve azt, amit tavaly produkált.

 


"Tavaly volt néhány problémája, de viszatért" - mondta Evra. "MEg akarja mutatni, milyen top játékos is õ valójában."

"Igazi profi és a világ legjobbja akar lenni."

"Csak meg kell õrízze azt, amit most csinál. Nagyon boldog leszek, ha továbbra is lövi a gólokat és megnyerjük a bajnokságot."

Eközben Phil Jones arról bszélt, nagyon örül, hogy Rooneyval és Javier Hernandezzel egy oldalon állnak ahelyett, hogy neki kellene megpróbálni megállítani õket.

"Idõnként lehetetlen védekezni Wayne és Javier ellen. Fenomenális a mozgásuk. Nagy harcot kell vívniuk a védõknek, hogy megbírkózzanak velük."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!