Davies bocsánatot kért Cleverleytõl

A Bolton csatára, Kevin Davies bocsánatot kért Tom Cleverleytõl, és nem hiszi, hogy bármilyen harag lenne közöttük, azt követõen, hogy a Manchester United középpályásának keresztszalag szakadást okozott szabálytalanságával.


Davies felesége, Emma már védelmébe vette férjét, miután szurkolói össztûz alá került, azért, mert négy hetes kihagyással járó sérülést okozott szabálytalanságával Tom Cleverleynek.

 

A Vörös Ördögök középpályásának sérülése nem olyan súlyos, mint ahogy elsõre tûnt, azonban Daviest azóta is kritizálják, hogy nem kért azonnal bocsánatot durvaságáért, amiért egyébként lapot sem kapott.

 

Azonban Davies, aki 99. figyelmeztetését kapta a Premier Leagueben Patrice Evrával szemben elkövetett szabálytalanságáért, beszélt Cleverleyvel szombat este, megtudakolván sérülése súlyosságát, és nem hiszi, hogy haragudna rá a 22 éves játékos.

 

"Beszéltem Tom Cleverleyvel, mert abban a hitben voltam, hogy eltört a lába, vagy ilyesmi" - kezdte a csatár a Sky Sports Newsnak.

 

"A mérkõzés után nem tudtam, hogy mi történt vele, mert a mérkõzés folytatódott, úgyhogy felhívtam, és jól van."

 

"Örülök, hogy nem érte olyan súlyos sérülés. Ezt az esetet követõen volt egy rosszul idõzített becsúszásom Patrice Evrával szembe, amelyért jogosan megkaptam a sárga lapomat."

 

"Úgyhogy részemrõl nem voltam benne egészen biztos, hogy mi is történt valójában."

 

 

A Bolton elleni 5-0-s gyõzelmet követõen Tom Cleverley hamis Facebook-profiljának üzenõfalán egy olyan üzenet jelent meg, amely felkorbácsolta a szurkolók indulatát, ám Davies amondó, hogy nem is tudta, milyen súlyos a középpályás sérülése.

 

"Egy hamis Facebbok-profiljánál az jelent meg, hogy nem is kértem bocsánatot. De nem is tudtam, hogy mi történt pontosan. Ha tudtam volna, természetesen megtettem volna, és megis látogattam volna."

 

"Éppen ezért szereztem meg a számát, és hívtam fel. Igazából sms-t írtam, és õ hívott vissza. Azt mondta, hogy látta az esetet, és nem tûnt annyire csúnyának."

 

"Úgyhogy minden rendben van. Ezzel részemrõl rendezve van az ügy. Ez egy fizikai kontaktusokkal járó sport. Ráadásul egy rangadó volt ez számunkra. Mindent megtettem azért, hogy a Bolton megnyerje a meccset. Ilyen az én játékom."

 

"Számomra ennyi volt az ügy, továbbléptem már."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!