Evra: Nem kétesélyes a bajnokság

Patrice Evra szerint nem igazak azok a találgatások, miszerint ebben a szezonban a Premier League-ért folyó harcot a két manchesteri rivális, a United és a City fogja megvívni.


A regnáló címvédõ 100%-os rajtot vett a Premier League idei szezonjából eddig eltelt 4 fordulóban, amely alatt 18 gólt szerzett a 20. bajnoki címére törõ alakulat, amely egyébként új rekord az angol pontvadászatban.

 

Azonban városi riválisuk, a City is hasonlóan kirobbanó formának örvend, ugyanis õk is négy gyõzelmet számlálnak eddig, 15 rúgott gól mellett, és sokan már a Bajnokok Ligája címvédõjével, a Barcelonával vonnak párhuzamot velük.

 

Bár a két csapat legközelebb összecsapására már október 23-ig várni kell, mégis már most hatalmas várakozás elõzi meg, és hiába tartják sokan úgy, hogy ez a mérkõzés lesz az egyik olyan pontja a szezonnak, amely eldöntheti a bajnoki cím sorsát, Patrice Evra szerint az olyan csapatokat, mint a Chelsea és a Liverpool sem lehet figyelmen kívül hagyni az aranyéremért folyó versengésben.

 

"Néhány ember már most úgy tekint az idei szezonra, mint ami köztünk és a City között fog eldõlni, és csak azt kérdezik, hogy mikor lesznek a városi rangadók" - kezdte a francia bekk.

 

"De én nem feledkeznék meg a Chelsea-rõl és a Liverpoolról sem. Õk is ott vannak az esélyesek között."

 

"Azonban most a legfontosabb dolgunk az, hogy a Benfica elleni BL-mérkõzésre koncentráljunk - aztán pedig vasárnap a Chelsea-re."

 

 

Sir Alex Ferguson az idei szezon korai szakaszában a fiatalok mellett tette le voksát, Evrának pedig tetszik, hogy a skót menedzser bízik a csapat tapasztalatlan tagjaiban is, és hajlandó lehetõséget biztosítani számukra a nagy mérkõzéseken is.

 

Vasárnap a Chelsea-vel randevúzik a bajnokságban a United, a balbekk pedig abban reménykedik, hogy a csapatukban rejlõ hatalmas energiák elegek lesznek arra, hogy felülmúlják Andre Villas-Boas együttesét.

 

"Lehet, hogy a Chelsea csapatának nagyobb tapasztalata van, a Unitedben viszont több energia lakozik" - tette hozzá.

 

"A futballban az energia rendkívül fontos. Éppen ezért nagyon boldog vagyok, hogy ilyen fiatal játékosaink vannak."

 

"Megérdemlik a lehetõséget. Keményen edzenek, a menedzser pedig nem fél õket játszani. A vasárnapi mérkõzés nagyon fontos számunkra. Biztosnak kell lennünk abban, hogy gyõzni fogunk."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!