Sir Alex kihasználná a bõ keret adta lehetõségeket

Ismételten a fiatalság fog dominálni a védelemben, amikor a Vörös Ördögök nekiveselkednek a Bajnokok Ligája új szezonjának, abban a reményben, hogy öt éven belül negyedszerre is döntõbe kerülnek.


Rio Ferdinand csatlakozott tapasztalt védõtársához, Nemanja Vidichez, így õ se utazott el Sir Alex Fergusonnal és legénységével Lisszabonba. A menedzser sajtókonferenciájának végén megerõsítésre került, hogy Ferdinand hiánya "csak tényleg megelõzõ jellegû", amely azt jelenti, hogy vasárnap pályára léphet a Chelsea ellen. Azonban eközben úgy tûnik, hogy a 23 éves Jonny Evans és a Bajnokok Ligájában még újonc Phil Jones alkotják majd a középsõ védõpárost a Benfica ellen - amit egyelõre a skót menedzser nem erõsített meg.

 

"Még nem állítottam össze a csapatomat" - kezdte Sir Alex.

 

"Egy olyan periódusba érkeztünk, amikor holnap is meccsünk lesz, vasárnap a Chelsea-t fogadjuk, kedden a Leedshez, következõ szombaton pedig a Stoke Cityhez látogatunk. Természetesen ki fogom használni a keret mélysége adta elõnyöket, de rengeteg dolgot meg kell fontolnunk a Benfica elleni meccsel kapcsolatban. Még nem döntöttem el, ki fog játszani. Van néhány dolog, amit át kell gondolnom. De nem aggódom, mert akár ugyanazt a csapatot is kiállíthatnám, amely eddig remek dolgokat mûvelt ebben a szezonban."

 

 

A Vörös Ördögök menedzsere "fantasztikus" mérkõzésre számít a Benfica ellen, "amelynek nagyon örül, hogy újra a Bajnokok Ligájában bizonyíthat", miután az elõzõ szezonban az Európa-liga elõdöntõjéig menetelt, ahol a késõbbi gyõztes szintén portugál Porto állta útjukat.


 

"Mindent tudunk Pablo Aimarról" - tette hozzá a skót menedzser, miután Jorge Jesus csapatának egyéniségeirõl kérdezték.

 

"Pár évvel ezelõtt Aimar már játszott ellenünk a Valencia játékosaként. Nagyon tehetséges játékos. Ezequiel Garay, és Luisao alkotják a védelem tengelyét, akik nagyon tapasztalt és jó játékosok."

 

"Nem lesz könnyû mérkõzés számunkra, nehéz összecsapásra számítok. De a Benficának sem lesz egyszerû." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!