Ferguson: Közelebb vagyunk

Sir Alex Ferguson szerint a United egyre közelebb van ahhoz, hogy negyedszerre is felüljön Európa trónjára.


Miután legutóbbi három döntõbõl kétszer elbukott a Barcelona ellen, a Fõnök tudja, hogy a United hozzászokott a Bajnokok Ligája szerepléshez.

Bár a serleget továbbra is nehéz megnyerni a sorozat minõsége miatt, a menedzser meggyõzõdése, hogy a United jó úton halad, hogy több trófeát begyûjtsön, köztük old traffordi menedzseri munkája harmadik BL elsõségét is.

 


"Mindig egy kihívás ez számunkra" - mondta Sir Alex. "Minden alkalommal egyre közelebb vagyunk az újabb Bajnokok Ligája gyõzelemhez. Az elmúlt néhány évben nagyon egyenletesek voltunk. Ez egy jó példa arra, hogy folyamatosan ott vagyunk Európában és fejlõdünk. Folytatni akarjuk ezt. Az utolsó két évben nem vesztettünk idegenbeli mérkõzést, a döntõt leszámítva."

"Sokban különbözik ma megnyerni a Bajnokok Ligáját attól, ahogyan 30 éve lehetett. Minden jó csapat itt van: Real Madrid, Barcelona, Villareal, Valencia Spanyolországból, Benfica és Porto Portugáliából, mi, a Chelsea, Arsenal és Manchester City. Nagyon nehéz megnyerni most ezt a sorozatot. Éppen emiatt vagyok elégedett a csapatom fejlõdésével, mert látható, az utóbbi években nagyon kiegyensúlyozott a játékunk."

"Mindig szeretnél javulni. Minden edzõ és minden játékos ezt akarja. Reméljük minden téren képesek vagyunk erre. A javulás - amit el akarunk érni - kell a gyõzelemhez."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!