Macheda nem igazol a Lazióhoz

Federico Macheda teljességgel hamisnak nevezte azokat a pletykákat, miszeirnt januárban a Laziohoz igazolna.


Az olasz csatárral kapcsolatban gyakran hozzák szóba, hogy visszatér hazája egyik klubjába, mióta a 2008/2009-es szezonban berobbant a Manchester United felnõtt csapatába.

 

Mivel a támadó ritkán kap lehetõséget a Vörös Ördögöknél, ezért egyes hírforrások tudni vélték, hogy elgondolkodott a távozáson és erre az elsõ adandó alkalmat, jelen esetben a januári átigazolási idõszakot ki is használná.

 

Többek között olyan klubokkal, mint a Bologban vagy a Palermo is szóba hozták a múltban, azonban Macheda kérõi csak egyre gyarapodnak, mióta az utóbbi idõkben többször is bizonyítási lehetõséget kapott klubjában.

 

A legújabb híresztelések a jelenleg a Serie A-ba listavezetõ Lazioval hozták kapcsolatba a Kiko becenevû játékost, amely nem is lenne ördögtõl való gondolat, hiszen a jelenleg 19 éves játékos a római kékeknél kezdte pályafutását.

 

 

 

 

Azonban Macheda most maga tisztázta a helyzetet, amikor kijelentette, boldog az Old Traffordon és nem áll szándékában a közeli jövõben távozni.

 

Ebben a szezonban több alkalommal is lehetõséget kaphatott a Unitedben és hisz benne, hogy szerepel Sir Alex Ferguson terveiben, ahol fontos szerep hárulhat majd rá.

 

"Hogy a Laziohoz igazolok-e a januári átigazolási idõszakban? Nem, nem hiszem" - mondta Macheda az Ansa hírügynökségnek.

 

"Ferguson kijelentette, hogy nem vagyok eladó."

 

"Csak annyit tudok elmondani, hogy nagy örömömre szolgált, mikor ezt meghallottam, hiszen mindez egy olyan edzõ száját hagyta el, akinek van karizmája és hatalmas történelem áll mögötte. Õ Sir Alex Ferguson."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!