Sir Alex elégedett az egy ponttal

Sir Alex Ferguson elégedett a Bajnokok Ligája C csoportjának rangadóján elért egy ponttal.


A Fõnök tisztelettel adózik a Vörös Ördögök azon képessége elõtt, hogy hátrányból felálltak, miután Ryan Giggs remek találattal egyenlített ki Oscár Cardozo gólja után.

"Egy gólos hátrányban voltunk, de jó volt amikor egyenlítettünk" - mondta Ferguson. "Úgy gondolom a második félidõ elsõ fél órájában nagyon jól játszottunk és talán be kellett volna fejezzünk helyzeteket."

"De az utolsó 15 percben a Benfica lépett egyet és kellett Anders 1-2 fantasztikus mentése, hogy maradjon az állás. Nekünk is volt 1-2 helyzetünk, de azt hiszem a döntetlen fair eredmény."

"Kemény játékra kell számítanod a Benfica ellen. Amikor náluk a labda, nagyon jól játszanak, amikor nálunk volt, mi is így tettünk. Ez az, amit a jó csapatok képesek tenni. Ez az a típusú mérkõzés volt, amikor mindkét csapat kivette a részét a játékból."

A szerda esti mérkõzés egyik legkellemesebb pontja az volt, hogy néhány olyan játékos is pályára léphetett az Estadio da Luzban, akik korábban még nem tehették ezt meg a szezonban.

 


"Legtöbbjük közülük sokat is voltak a pályán. Ji-Sung Park és Michael Carrick végig a pályán voltak. Antonio Valencia és Darren Fletcher mindketten a mérkõzés nagy részében fent voltak, ahogy a fiatal Fabio is."

"Szükségünk volt erre, mert fontos mérkõzések jönnek a Bajnokok Ligájában, Carling Cupban és a Premier League-ben is."

A figyelem immár a vasárnapi, Chelsea elleni összecsapásra terelõdhet és Sir Alex célzott arra, a kezdõ sokat változik majd.

"David de Gea vasárnap játszani fog. A Benfica meccs elõtt is ez volt az álláspontunk, nem változott meg."

"Ashley Young pihent ma, mert úgy éreztük a két angol meccs, valamint a Bolton elleni találkozó után szüksége van egy kis pihenõre. Õ még új itt, minden játék hatalmas számára, vasárnapra jó és friss lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!