A Benfica meccs erõsítést jelent

Chris Smalling szerint a United játékában rengeteg pozitívum volt a tegnap esti, Benfica elleni 1-1 során.


A Vörös Ördögök védõje - aki középsõ védõt játszott a meccs 90 perce alatt - elégedett az egy ponttal és a Manutd.comnak adott exkluzív chatben elmondta, ez a találkozó tökéletes felkészülés volt a vasárnapi, Chelsea elleni találkozóra.

"Csalódást keltõ volt, hogy hátrányba kerültünk, de akkor is úgy éreztem, sok labdánk volt és utána [Ryan Giggs egyenlítõ találata után] a második félidõben is voltak lehetõségeink. Nem volt szerencsénk, hogy elhozzuk a három pontot."

"De papíron ez volt a csoportunk legnehezebb mérkõzése és a meccs elõtt az 1-1-et jó eredménynek tartottuk volna. Jól megy nekik a portugál bajnokságban és tudtuk, magabiztosan vágnak a meccshez."

 


Bár a United teljesítménye nem volt olyan, mint amit az utóbbi idõben a Barclays Premier League-ben mutattak, Smallingot mégis lenyûgözte, ahogy a Vörös Ördögök Lisszabonban játszottak.

"Idõnként mi diktáltuk a játék iramát és fölényben voltunk. Úgy éreztem mi voltunk a jobb csapat és sok önbizalmat nyertünk ebbõl a találkozóból a hétvégi bajnoki elõtt."

"Óriási meccs lesz. Tudjuk, hogy nagy hetünk lesz, de ez olyan, amit mindannyian élvezünk."

"Vannak, akik leírják a Chelseat, de nem gondolnám, hogy öregek ahhoz, hogy megnyerjék a bajnokságot. Biztosan akörül lesznek a végén. Néhány jó játékost is igazoltak és sokan közülük kipihentek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!