Rooney izgatottan várja a Chelsea elleni meccset

A Manutd.com elkapta egy interjú erejéig Wayne Rooneyt - aki egyébként a klub hivatalos holnapjának olvasói szerint augusztus hónap legjobb játékosa lett - új cipõkollekciója bemutatásán, ahol a Chelsea elleni rangadóról kérdezték...


A United idén már szembekerült a bajnokságban az Arsenallal és a Spursszel is. A Chelsea elleni rangadó lesz a legnagyobb erõpróba?

Igen, azt hiszem. Természetesen az Arsenal ellen mindig nehéz, de az Old Traffordra olyan sok sérülttel érkeztek hozzánk, hogy mi voltunk a találkozó esélyesei. A Chelsea elleni meccs nehéz lesz, és a lehetõ legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk.

 

Van néhány új arc a Chelsea keretében. Jelenthet ez bármilyen problémát ezúttal?

Valószínûleg igen, fognak. Vannak új játékosaik - láttam, hogy Daniel Sturridge kezdõként lépett pályára az elõzõ fordulóban, és Juan Mata is játszott. Biztos vagyok benne, hogy van jópár ötletük, miként aknázzák ki az új igazolásaikban lévõ lehetõségeiket, de abban is biztos vagyok, hogy képesek leszünk megbirkózni az ezzel járó feladattal.

 

 

Nagyszerû lenne, ha sikerülne megismételni a májusi Old Traffordon játszott mérkõzést, nemde?

Igen, jó lenne. Ez egy újabb nagyszerû mérkõzés lesz, és ha sikerül nyernünk, akkor már 5 pont lesz az elõnyünk velük szemben, és folytathatnánk a szezon eleje óta tartó gyõzelmi szériánkat.

 

Ebben a szezonban eddig fantasztikus formában játszol. Mibõl eredezteted?

Csakis a kemény munkából. Hihetetlenül keményen dolgoztam a felkészülési idõszakban, a menedzser pedig néhány hihetetlenül tehetséges játékost hozott a kerethez, akik remekül beilleszkedtek közénk. Természetesen ebbõl én is profitálok, azzal, hogy gólokat szerzek. Rengeteg energia veszi körül a csapatot - ez pedig sokat segít nekünk mostanság.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!