Fergie: Gyilkos ösztönre van szükségünk

Ferguson nem szeretne a Fulham és Everton ellenihez hasonló mérkõzéseket.


A Vörös Ördögök jelenleg 5 pontos hátrányban vannak a Chelsea-hez képest, habár sokkal elõkelõbb pozícióban is lehetnének, ha nincsenek a Fulham és Everton elleni késõn elhullajtott pontok.

 

Ferguson úgy véli, hogy a csapat nem volt eléggé könyörtelen és ezen a jövõben változást szeretne.

 

A klub hivatalos magazinjának ( Inside United ) elmondta: „ A jelenlegi csapat nem végez ellenfeleivel úgy ahogy kellene.”

 

 

„A Goodison Park-ban volt 3-4 olyan lehetõségünk 3-1-es állásnál, amelyekkel végleg a magunk javára kellett volna fordítani a mérkõzést. Ezt a lehetõséget elherdáltuk és meg is lett az eredménye.”

 

„A hosszabbításban két gólt is szerezhettünk volna. Ez elképzelhetetlen.”

 

„Jelenleg nincs meg az a gyilkos ösztön, ami szükségeltetik. Ezen a területen fejlõdnünk kell.”„Eddig a gólszerzéssel nem volt problémánk.”

 

„Három gólt szereztünk a Liverpool, Everton és West Ham ellen , kettõt rúgtunk a Fulham ellen, és hármat szereztünk a Community Shield-en is. Ez is bizonyítja, hogy nincs problémánk ezen a területen.”

 

„Amit elmulasztottunk, az az, hogy nem fordítottuk a mérkõzéseket végleg a magunk javára.”

 

A mester továbbá elmondta: „Kétségem sincs a felõl, hogy ezek a kudarcok megviselték a játékosokat. Minket is rossz érzéssel töltenek el ezek a dolgok, mint ahogy õket is.”

 

„Õk azok, akik elhullajtották ezeket a pontokat, másrészt õk azok ,akik pontosan tudják, hogy elég jók ahhoz, hogy megnyerjék ezt a bajnokságot.”

 

„Természetesen nem tetszik, hogy elveszítettük ezeket a pontokat, de mindemellett tudjuk,hogy nem szabad több hasonló hibát elkövetnünk.”

 

Mikor arról kérdezték, hogy már nem engedheti meg a csapat, hogy több pontot hullajtson, így reagált: „Nem,nem,nem! Minden egyes csapat fog még pontokat veszteni, ez elkerülhetetlen.”

 

Sir Alex hozzátette, hogy nem lepõdött meg azon, hogy a Chelsea ilyen elõkelõ pozíciót foglal el a tabellán, de szerinte a komoly mérkõzések még a Kékek elõtt állnak.

 

„Ha vetünk egy pillantást a Chelsea szezonkezdetére, akkor elmondhatjuk, hogy mindenki el is várta és számított is rá, hogy ezeket a pontokat be fogják gyûjteni, szóval nem lep meg a tabellán elfoglalt helyük.”

 

„Idõközben mi cseles mérkõzést játszottunk az Everton és Fulham ellen és otthon a Liverpool ellen is.”

 

„A Liverpool, Arsenal és mi már komoly csapatokkal is összefutottunk.”

 

„A komolyabb tesztek még csak ezután következnek a Chelsea számára.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!