Kölcsönlesen: Brady inspirálta a Hull gyõzelmét

Robbie Brady akár mesterhármast is szerezhetett volna - azonban végül egyet se szerzett - szombaton, amikor a Hull City 1-0-ra legyõzte a Portsmouthot a KC Stadiumban.


A Manchester United saját nevelésû ifjú szélsõjét háromszor is parádésan akadályozta meg a gólszerzésben a Pompey kapusa, Jamie Ashdown, így csak egy góllal nyertek a Tigrisek, még a szintén lenyûgözõ teljesítményt nyújtó Robert Koren elsõ félidõben szerzett találatának köszönhetõen.

 

Robert Brady, aki az év végéig erõsíti a Hullt, az egyik legveszélyesebb támadó volt Nigel Pearson alakulatában, ugyanis két életveszélyes csavarását is parádésan hárította Ashdown kapus, míg egy a kapu elõtti nagy gólhelyzet során közelrõl lõtt a kapusba.

 

 

Mellette Ryan Tunnicliffe és Scott Wootton is folytatta fejlõdését a Championshipben, miután a Peterborough csapatának tagjaként 2-1-es gyõzelmet arattak a Burnley ellen a London Roadon, és így már a 10. helyen tanyázik Darren Ferguson együttese.

 

Tunnicliffe végigjátszotta az egész mérkõzést, és majdnem gólt is szerzett, azonban a 10. percben csak az oldalhálót találta el fejese. Wootton a szoros mérkõzésen védekezésével segítette a három pont megszerzését.

 

A negyedik másodosztályban érdekelt játékos, Danny Drinkwater figyelemre méltó teljesítményt nyújtott a Barnsleyban, mivel 1-1-es döntetlenhez, és ezzel elsõ hazai pályán megszerzett pontjához segítette csapatát a sokat költekezõ Leicester City ellen. A háromszemélyes középpályán játszva Drinkwater 83 percet töltött a pályán a Kuvaszoknál, és az elsõ félidõben közel állt a gólszerzéshez. Sajnos egy sárga lapot is begyüjtött Howard Webb játékvezetõtõl.

 

A League Oneban Sam Johnstone és Oliver Norwoord is közremûködött a Scunthorpe 2-2-es Walsall elleni döntetlenjében a Bank's Stadiumban, ugyanis mindketten kezdõként kaptak lehetõséget Alan Knill együttesében.

 

Norwood, aki 71 percet töltött a pályán, szintén majdnem gólt szerzett, miután szabadrúgása csak centikkel suhant el Jimmy Walker kapuja felett. A másik oldalon Johnstone, aki az elõzõ fordulóban a Sheffield United elleni 1-1-el mutatkozott be újdosült csapatában, végigjátszott a találkozót, és nem az õ hibája volt, hogy kétszer is megzördült a hálója.

 

Ritchie De Laet csak a kispadról nézhette végig, amint a Norwich City 2-1 arányban legyõzi a Bolton Wanderers a Premier Leagueben, míg Joshua King ismételten kimaradt a Borussia Mönchengladbach keretébõl, ezúttal a Hamburg ellen.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!