McCormack kemény erõpróbára számít

A Leeds United csatára, Ross McCormack 'nehéz mérkõzésre' számít a mai, számukra hazai pályán rendezendõ Manchester United elleni Ligakupa mérkõzésen.


A Championshipben, tehát az angol másodosztályban vitézkedõ klub a Premier League bajnoki címvédõjét, az idén eddig kirobbanó formában játszó Manchester Unitedet látja vendégül az Elland Roadon, akik egyébként nagy esélyesei az idei sorozat megnyerésének, miután az elmúlt három évben ez kétszer sikerült számukra.

 

Tudja ezt az egykor szebb napokat látott leedsiek csatára, McCormack is, aki szerint a nem lesz könnyû, nem a legmegfelelõbb szó arra, hogy miként verhetik meg a manchesterieket, különösen annak fényében, hogy a Premier Leagueben eddig öt forduló alatt még nem találtak legyõzõre, és mindegyik mérkõzésüket megnyerték.

 

 

"Azt hiszem, hogy önbizalommal telve nézhetünk a mérkõzés elébe, de nem túlzott önbizalommal" - kezdte 25 éves játékos a Sky Sports News Radionak.

 

"Ki kell mennünk a pályára, és keményen meg kell dolgoznunk a számunkra megfelelõ eredményért. A Premier Leagueben szereplõ csapatok már megpróbálták legyõzni õket, de minden eddigi próbálkozásuk kudarcba fulladt."

 

"Remélhetõleg a szurkolóink szép számmal kilátogatnak a mérkõzésre, és kellemetlen fogadtatásban részesítik a Man United játékosait."

 

"Õk az ország legjobb csapata, és valószínûleg kezelni tudják majd az õket körülvevõ hangulatot. Úgyhogy nehéz mérkõzés lesz."

 

"Több mint valószínû, hogy a találkozó nagy részében õk fogják birtokolni a labdát, de szeretnénk sokszor a védelmük mögé kerülni és gólokat szerezni."

 

"Remélhetõleg izgalmas mérkõzés szemtanúi lehetünk." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!