Owen kételkedett a szerzõdésében

Michael Owen elárulta, bizonytalan volt a múlt nyáron azt illetõen, hogy a Manchester United új szerzõdést ajánl-e neki.


A 31 éves játékosnak az elõzõ szezon végén új szerzõdést ajánlott a klub vezetõsége, annak ellenére, hogy finoman fogalmazva se tudott állandó helyet kiharcolni magának Sir Alex Ferguson csapatában.

 

Az egykori Liverpool-, és Newcastle-játékos elárulta, '50-50%' volt annak az esélye, hogy új szerzõdést kap az Old Traffordon, és elfogadta hogy nincs garancia arra, hogy állandó helye lesz a csapatban.

 

"Tavaly nem tudtam annyiszor játszani, mint szerettem volna, de így is vannak szép emlékeim. De összességében csalódástkeltõ idõszak volt a pályáralépéseim számát tekintve" - kezdte az Aranylabdás csatár a Manchester Evening News-nak.

 

"A menedzser behívott magához, és teljesen elfogulatlanul voltam azt illetõen, hogy mi történhet. El kell ismernem, hogy amint a szezon végéhez közeledtünk, már elkezdtem gondolkozni a jövõmet illetõen, és csodálkoztam volna, ha továbbra is megakarna tartani."

 

"50-50% volt véleményem szerint annak az esélye, hogy mit fog mondani, amikor behív magához."

 

"Ha más irányt vett volna a beszélgetésünk, akkor se lettem volna csalódott. Megértettem volna. Azzal vígasztaltam magam, hogy máshol talán állandó játéklehetõséghez juthatok."

 

"Már majdnem felkészítettem magamat arra, hogy mi fog történni. De titkon abban reménykedtem, hogy maradhatok, az asztalnál ökölbeszorított kézzel ültem, késõbb pedig örömömben a levegõbe csaptam az öklömmel. A menedzser azt mondta, azt gondolta, hogy a következõ évben több lehetõségez juthatok, úgyhogy több mint boldog voltam, amikor aláírhattam a szerzõdéshosszabbításomat."

 

"Tõle annyi is elég volt számomra, hogy azt mondta, meg akar tartani."

 

"Imádtam eddig is minden percét, amit itt töltöttem. Egyelõre még nem tisztázott, hogy milyen szerep hárul rám ebben a szezonban, de még nagyon az elején vagyunk."

 

"Helyén van az eszem, ezért tudom, hogy megértettem, hogy nem garántálható számomra, hogy állandó játéklehetõséget kapjak."

 

 

Owen valószínûleg szezonbeli elsõ mérkõzésén léphet pályára ma este a Leeds United ellen az Elland Roadon rendezett Ligakupa mérkõzésen, és a csatár már nagyon várja az összecsapást.

 

"Szerencsére tavaly, amikor játszottam, akkor jól teljesítettem, és reményeim szerint ebben a szezonban sem lesz ez másként" - tette hozzá Owen.

 

"Mindannyian tudjuk, hogy nagyon nagy mérkõzés lesz a Leeds elleni. Nagy rivalizálás van a két klub és a szurkolók között, ezért nagyon arra fogunk törekedni, hogy minden jól süljön el."

 

"2010-ben a kispadról álltam be a Leeds elleni FA kupa mérkõzésen, amikor 1-0-s vezetésnél az egyenlítõgól megszerzéséért küldtek be. Sajnos nem sikerült, de remélhetõleg ezúttal másként lesz." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!