Grayson minden tisztelete a Unitedé

Simon Grayson szerint csapata, a Leeds sokat tanulhat a Manchester Unitedtõl, miután tegnap este 3-0 arányban legyõzték, és ezzel együtt kiverték õket a Ligakupa 3. fordulójában.


A Premier League címvédõje már az elsõ félidõben eldöntötte a találkozó kimenetelét tegnap este, ugyanis már 45 perc után a találkozó végeredménye, vagyis 3-0 állt az eredményjelzõn az Elland Roadon, miután Michael Owen duplázott, Ryan Giggs pedig parádés gólt ragasztott a hazaiak kapujába.

 

A vendéglátok nem tudtak igazán nagy erõfeszítést tenni azért, hogy felálljanak a padlóról, amiért bocsánatot is kért menedzserük, Simon Grayson a hazai közönségtõl, azonban nem tudta eltitkolni, hogy mennyire tiszteli a vendég Unitednél folyó munkát.

 

"Csalódott vagyok, amiért a szurkolóink elõtt nem tudtuk igazán megmutatni, hogy mire vagyunk képesek, de természetesen ebben hatalmas érdeme van a Manchester Unitednek" - kezdte Grayson a Sky Sportsnak.

 

"Sokkal többre lehettünk volna képesek, nem igazán teljesítettünk úgy, ahogy tudunk."

 

"Egy világklasszis csapat ellen játszottunk, amelyet nagyszerû egyéniségek alkotnak, de mi sem tudtuk úgy tenni a dolgunkat, ahogy szoktuk."

 

"Nem passzoltunk eleget, nem alakítottunk ki elég helyzetet, és nem játszottuk meg jól a labdákat se."

 

"Az a csapat, amelyet tegnap kiállítottak, sok Premier Leagueben szereplõ csapatot legyõzött volna, nemhogy egy Championshipben 11. helyezet klubot, és ez erénye a csapatuknak."

 

"De nem lehetünk annyira elégedetlenek, mert mindig is tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, ha nyerni akarunk."

 

 

Grayson elfogadja, hogy hatalmas ûr tátong a két csapat tudása között, de elmondása szerint ez a vereség csak emlékezteti õket arra, hogy mi az a szint, amit szeretnének elérni.

 

"Tanulni fogunk a ma esti mérkõzésbõl" - tette hozzá.

 

"Ha megnézzük az összeállításukat, láthatjuk, hogy hihetetlen erõsek, és mi azon igyekszünk, hogy tanuljunk az ellenük szerzett tapasztalatokból."

 

"Hatalmas ûr tátong a két fél tudása között jelen pillanatban, azt figyelembe véve, hogy õk hol tartanak most, mi pedig hová akarunk eljutni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!