Skót reménységet szemelt ki magának a United

A Skysports.com értesülései szerint a Manchester United nagy érdeklõdést mutat a Dundee United ifjú reménysége, Scott Allan iránt.


A 19 éves középpályás ebben a szezonban verekedte be magát a Dundee felnõtt csapatába, és rögtön számos klub áll sorban azért, hogy élõben is megtekinthessék.

 

Már a skót U-21-es válogatottban is lerakhatta névjegyét, ráadásul a nemzetközi színtéren mutatott produkciója vezetett oda, hogy már augusztus óta pletykák alapját képezi az õ átigazolása, például a Newcastle meg is próbálkozott a megszerzésével az átigazolási idõszak utolsó napján.

 

Most azonban a Sky Sports értesülései szerint a Manchester United is beállt a kérõk nem éppen rövid sorába.

 

Martin Ferguson, a Vörös Ördögök egyik megfigyelõje személyesen volt jelen a Dundee United múlt havi Dunfermline elleni bajnokiján, hogy láthassa élõben is Allant, de akkor végül nem került bevetésre a kispadról.

 

Egyértelmûnek tûnik az, hogy ha Sir Alex Ferguson kiküldte bátyját, aki egyébként a legmegbízhatóbb megfigyelõje a klubnak, ami az Angliától északra található régiót illeti, a mérkõzésre, akkor Allan bizony mély benyomást tehetett rá.

 

 

Úgy tudni, hogy Allan nem írta alá új szerzõdését Sir Alex Ferguson elõzõ klubjával, amely értelmében a nyáron szabadon igazolhatóvá válna.

 

Így ha Allan amellett dönteni, hogy elhagyja jelenlegi csapatát, és netán Angliába szerzõdik, akkor a Narancssárgák csak minimális kompenzációs díjra lesznek jogosultak.

 

A két legnagyobb skót klub, a Rangers és a Celtic is élénk érdeklõdést mutat az ifjú titán iránt, de valószínûleg annak a lehetõségét nem utasítaná vissza Allan, hogy a Premier Leagueben futballozzon.

 

A Dundee menedzsere, Peter Houston korábban megerõsítette, hogy folynak már az egyeztetések a játékos szerzõdésének ügyében, és nagyon remélik, hogy sikerül egyik legnagyobb értéküket a Tay-partján tartaniuk.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!