Ferguson: Úgy játszottunk, mint egy bajnok

Sir Alex Ferguson elmondta, a Stoke City otthonában elér 1-1 alkalmával csapata úgy játszott, mint egy igazi bajnok.


Nani szólója után a Vörös Ördögök szereztek vezetést, de a Stoke ismét megmutatta, amit már az idei szezonban a Chelsea és a Liverpool ellen is mutatott, hogy a nagy csapatoktól sem félnek és tettek arról, hogy David de Gea egész mérkõzésen elfoglalt legyen a United kapujában.

Peter Crouch az 52. percben kiegyenlített, a találkozó után a skót menedzser tisztességes eredménynek értékelte a döntetlent.

"Örültem a srácok teljesítményének - nagyon keményen harcoltak és úgy játszottak, mint egy igazi bajnok" - mondta Ferguson a találkozó után az MUTV-nek.

 


"Több nagy srácot is betettek a csapatukba, amivel folyamatos nyomást gyakoroltak ránk. Olykor a támadó játékunk is jó volt, talán több gólt kellett volna szerezzünk. Mindig jól teljesítettünk itt, de talán a mai változások [Evans, Hernandez és Rooney sérülései] miatt rendezetlenek voltunk a játék kisebb részeiben."

"A döntetlen igazságos eredmény. Ide mindig nehéz eljönni."

A menedzser különösen elégedett volt a kapus teljesítménnyel, miután több elsó osztályú védést is bemutatott.

"Volt pár nagy mentése az elsõ félidõben és nagyon magabiztosnak tûnt. Fantasztikus nyugalma van, amit semmi nem zavar meg. Csak átsuhant az egész mérkõzésen!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!