Young izgatott a BL-bemutatkozás miatt

Ashley Young izgatott annak lehetõségétõl, hogy karrierében ezentúl új kihívással, a Bajnokok Ligájában való szerepléssel is meg kell birkóznia, miután abban reménykedik, hogy holnap debütálhat a Basel elleni hazai mérkõzésen.


A Vörös Ördögök szélsõje parádés bemutatkozáson van túl az Old Traffordon, mióta a nyáron áttette az Aston Villától a Manchester Unitedhez székhelyét, és most úgy hiszi, hogy készen áll, hogy szinpadra lépjen a legrangosabb európai kupaporondon is.

 

"Ha egy olyan klubhoz igazolsz, mint a Manchester United, akkor nagy kihívásokkal kell szembenézned" - kezdte Young a holnapi mérkõzést megelõzõ sajtókonferencián.

 

"Én egyértelmûen olyan játékos vagyok, aki szereti kihívások elé állítani magát a legmagasabb szinten is, és képesnek tartja magát arra, hogy ami minden fiú álma, azaz, hogy szerepeljen a Bajnokok Ligájában, valóra válthassa."

 

"Remélhetõleg bekerülök a csapatba, és kivehetem a részemet a mérkõzésen, emellett pedig nagyon várom, hogy a Bajnokok Ligájában bizonyíthassak. Tudjuk, hogy nagyon kemény összecsapás elé nézünk, de biztos vagyok benne, hogy megrázzuk magunkat a Basel ellen, mint ahogy eddig is tettük azt minden eddigi meccsen, és begyüjtjük a három pontot."

 

Young vágyálmai merrõl arról is beszélt, amikor megkérték, hogy hasonlítsa össze egykori, és jelenlegi klubját, hogy milyen különbségek vannak az Aston Villa és a Manchester United között.

 

 

"Amint elutaztam a csapattal a felkészülési túrára, azonnal felismertem, hogy mekkora klubhoz is kerültem az Aston Villahoz képest, az edzõi stáb, és a keret nagyságát illetõen" - tette hozzá.

 

"Nagyszerû keretünk van, és mindegyik játékosunkat bátran harcba lehet dobni, amire szükség is van, ugyanis rengeteg sorozatban vagyunk érdekeltek. Szükség van arra, hogy rotáld a játékosaidat, és azok, akik kifutnak a pályára a Manchester United mezében, mind jól akarnak teljesíteni."

 

A játékos menedzsere, Sir Alex Ferguson egyértelmûen elégedett nyári igazolása idénykezdetével. A hétfõi sajtókonferencián Ryan Giggshez hasonlította Youngot, emellett pedig dicsérte munkabírását, és az edzésekhez való hozzáállását.

 

"Nagyon tudatosan áll hozzá a játékhoz, emellett pedig hihetetlen állóképessége van ahhoz, hogy kaputól-kapuig rohanjon szinte kilencben percen keresztül. Ez olyan dolog, amit csak Ryan Giggstõl láttam, néhány évvel ezelõtt."

 

"A beadása, természetesen, világklasszis szintre vallanak. Remekül beilleszkedett, kiváló hozzáállással teljesíti az edzéseket, mindent hibátlanul teljesít, mindent nagyon jól csinál."

 

Ennek ellenére Young nem von le messziremenõ következtetéseket, és nem bízza el magát teljesítménye miatt.

 

"Eddig még csak kevés mérkõzést játszottunk ebben a szezonban, de elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel."

 

"De még hosszú a szezon, hirtelen egymást fogják érni a mérkõzések. Ilyenkor készen kell állnod, és azonnal ugranod kell, ha jön a lehetõség. Én késznek érzem magam, és mindig jól akarok teljesíteni, amikor a Manchester United mezét magamra húzom."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!