Felhívás: a 2700. like-oló után is ajándék elõfizetés!

Miután regisztrálóink száma szépen gyarapszik, hiszen újabb 250 regisztrált taggal bõvült közösségünk, felmerül a kérdés, hogy miért ne lehetnénk minél többen a facebookon is?


Szeptember elején adtunk hírt arról, hogy megtörtént az oldal indulása óta a 3000. tag regisztrációja, amellyel egy idõben egy olyan kampányt indítottunk el, amelyben célunk a 3000. Facebookos-likeoló elérése volt.

 

Mindezt tettük azért, mert anno igen gyors ütemben sikerült elérnünk a 2000. likeolót - köszönhetõen a negyedéves, digitális FourFourTwo elõfizetésnek is - másrészt pedig mert úgy gondoljuk, hogy manapság már legalább 10 emberbõl 9 rendelkezik Facebook-profillal, különösen az internetet használó, és így a ManUtdFanatics.hu oldalát olvasók körében, így ha sikerült ennyi regisztrált tagnak összegyûlnie oldalunkon, akkor miért ne lehetne ezt véghez vinni a Facebookon is?

 

 

Ennek érdekében a korábbi felajánlásunkat - miszerint a 3000. likeolót követõen a ManUtdFanatics.hu Fb-profilját likeolók között egy negyedéves, digitális FourFourTwo magazin elõfizetést sorsolunk ki - megfejeljük azzal, hogy a 2700. likeoló után is kedveskedünk nektek egy ilyen felajánlással, ha mindez két héten belül, vagyis október 8-ig sikerül.

 

Ezzel minden Manchester United szurkolót, és egyben ManUtdFanatics.hu olvasót arra szeretnénk sarkallni, hogy szóljon minden United-érzelmû családtagjának, ismerõsének, barátjának, szurkolótársának, hogy likeolja az Magyarország elsõ számú Manchester United szurkolói oldala, a ManUtdFanatics.hu Facebook-oldalát, amelyet megtehet a Facebookon keresztül az oldal nevére rákeresve, illetve a fõoldalunkon újonnan elhelyezett fejlécben található like gombbal, és a szintén a fõoldalon, illetve a hírek alján található, tagjainkat is felsoroló részben.

 

TEHÁT, LIKEOLÁSRA FEL!

 

Üdv. ManUtdFanatics.hu szerkesztõség 

 


Manutdfanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!