Sir Alex BL-t nyerne

Sir Alex Ferguson küldetése - megnyerni a világ legjobb versenyét - folytatódik, amikor a Basel az Old Traffordra látogat a Bajnokok Ligája során.


A skót menedzser szerint ez a sorozat, melyet 1999-ben és 2008-ban is elnyert csapatával a futball csúcsa és nincs más nemzetközi sorozat, mely túlszárnyalná a Bajnokok Ligáját.

"Úgy gondolom, jelenleg a Bajnokok Ligája a világ legjobb versenye" - mondta Ferguson. "Jobb, mint a világbajnokság és jobb, mint az Európa-bajnokság. Ez egy fantasztikus sorozat."

 


Fantasztikus, ahogy a United rekordja is, ugyanis a legutóbbi négy BL döntõbõl három alkalommal a Manchester is ott volt.

"Nem arany idõszak ez számunkra, hiszen ezen döntõkbõl kettõt elvesztettünk. Kiegyensúlyozottak vagyunk a Bajnokok Ligájában, az idegenbeli formánk pedig igazán kiemelkedõ. Reméljük idén jobban tudunk teljesíteni és megnyerjük a versenyt, mert ennek a klubnak mindig ez a célja."

Következõ lépésként a svájci bajnokot kell legyõzniük a Vörös Ördögöknek.

"Néhány éve már Svájc egyre ígéretesebb fiatalokat ad a futballnak, mint például Philippe Senderos, tavaly pedig az U21-es bajnokság döntõjébe is bejutottak. Egyre több klub kutat fiatalok után az országukban. Basel az egyik legjobb csapat Svájcban és jó tapasztalattal is rendelkeznek. Néhányszor Európában is megfordultak már, tisztelet jár nekik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!