Értékes fõdíjban részesül a Tippverseny gyõztese

A ManUtdFanatics.hu által a szezon elején meghirdetett Premier League Tippverseny eddig is hatalmas érdeklõdésre tett szert, közel 500 regisztrált játékosával, most azonban egy igen értékes fõdíj teheti még érdekesebbé a játékot!


A ManUtdFanatics.hu és a Football Factor partneri megállapodást kötött, amely keretében a Football Factor felajánlott egy eredeti, 30 ezer forint értékû Manchester United mezgarnitúrát, amelyet a 2011/2012-es Barclays Premier League szezon végén közös Tippversenyünk gyõztese vihet haza!

 


 

FONTOS elmondanunk, hogy a Tippversenybõl még csak 6 forduló telt el, így aki esetleg még nem vett részt a játékban, annak is bõven van rá még esélye, hogy megnyerje az értékes nyereményünket, ugyanis az elõttünk álló 32 forduló során még több mint 1400 pontot lehet elérni, míg a jelenlegi listavezetõ 135 ponttal áll!

 

TEHÁT TIPPELJ, ÉS NYERD MEG AZ ÉRTÉKES MEZGARNITÚRÁT A FOOTBALL FACTOR JÓVOLTÁBÓL!

 

Üdv. ManUtdFanatics.hu szerkesztõség 

 

UI: A ManUtdFanatics.hu Football Factorral kötött partneri megállapodása révén hamarosan az oldal Nyereményjátéka is átalakul, ahol kicsit másabb rendszerben, értékes Manchester Unitedes relikviáért folyhat a küzdelem!

 

Részletek késõbb....

 


Manutdfanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!