Tartalékok: Norwich 2-4 United

A Manchester United tartalékcsapata minden sorozatot figyelembe véve egymás utáni ötödik gyõzelmét aratta kedd este a Norwich City otthonában.


Mindhárom játékos - akik az elsõ csapatban debütáltak a napokban - pályára lépett kedden, Larnell Cole és Paul Pogba ráadásul gólt is szereztek, miközben Ezekiel Fryers a védelem közepén kapott szerepet Michael Keane mellett, kinek testvére Will szerezte a tegnap este a Vörös Ördögök utolsó találatát.

A hosszú utazásból adódó gondokat gyorsan feledtette Warren Joyce csapata, hiszen a 3.percben Paul Pogba kihasználta a hazaiak védõjének, Simon Lappinnek a hibáját és megszerezte a vezetést a vendégeknek.

Az elõny csupán az elsõ negyed óra végéig tartott, amikor Sam Kelly beívelését Matt Ball fejelte Ben Amos kapujába. Bár a hazaiak voltak fölényben a találkozó elsõ felében, az eredmény maradt egészen a 40. percig maradt is 1-1 többek között Ben Amos védésének is köszönhetõen, aki Chris Martin lövését hárította.

A 40. percben ismét a United szerzett vezetést. Pogba és Will Keane remek összjátéka utáni lövés a hazai kapusról, Declan Ruddról kipattant labda végül Adam Druryról került saját hálójába, ezzel az öngóllal lett 2-1 a Vörös Ördögök javára.

Akár 3-1 is lehetett volna a szünet elõtt, de Keane lehetõségét Rudd fogta.

A második játékrészben a hét napja, a felnõtt csapatban debütáló Larnell Cole lõtt ballal egy gól, míg Will Keane zárta a United gólok sorát Davide Petrucci passzát követõen.

Lenyûgözõ 75 perc játékot követõen Paul Pogba átadta helyét a visszatérõ Ravel Morrisonnak. A támadó középpályás a padról beállva - ahogy korábban Tom Thorpe Michele Fornasier helyett - lépett pályára, de nem tudta több gólhoz segíteni csapatát. Nem mintha oly nagy szükség lett volna még gólokra, még akkor sem, amikor négy perccel a mérkõzés vége elõtt Aaron Wilbraham góljával két gólra feljöttek a hazaiak.


Barclays Premier Reserve League
Norwich City Reserves 2-4 Manchester United Reserves
Carrow Road, Norwich, 3854 nézõ

Norwich City: Rudd - Brindley, Lappin, Kelly(Dawkin 66.), Francomb - Drury, Ball, Martin, Wilbraham - Jackson(Clunan 84.), Surman
Nem használt cserék: Matthews, Toffolo, Barker

United: Amos - Brown, M.Keane, Fryers, McGinty - Fornasier(Thorpe 59.), Petrucci, James(Vermijl 45.) - Pogba(Morrison 76.), W.Keane, Cole
Nem használt cserék: Coll, Cofie.

Gólszerzók: Ball 15', Wilbraham 86' illetve Pogba 3', Drury 40' (öngól), Cole 61', W.Keane 70' 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!