Welbeck örül Fergie bizalmának

Danny Welbeck reméli, sikerül visszafizetnie valamit azok után, hogy Sir Alex Ferguson bízott benne és rendszeres lehetõséget szeretne a Manchester United legújabb saját neveléseként, miután felkerült a felnõtt csapathoz.


A Vörös Ördögök több, igazán nagy sztárt is adtak már saját fiataljaik közül a futballéletnek, Welbeck pedig eltökélt, hogy õ is hasonló pályafutást fusson be a manchesteri klubnál, mint azok a játékosok.

A 20 éves támadó idén megkapta a lehetõséget, amire folyamatos gólszerzéssel reagált. A keddi, 3-3-mal végzõdõ, Basel elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen is két gólt tett hozzá eddigi teljesítményéhez, mely után bevallotta, még több lehetõséget szeretne kapni.

"A menedzser idõrõl-idõre megmutatja, hogy esélyt ad a fiatal helyi srácoknak is, onnan pedig csak az egyénen múlik, él-e ezzel. Remélem én tudok" - mondta Welbeck.

"Nem tudom, hogy a helyi srácoknak nehezebb-e, csak azt tudom, ha lehetõség jön, meg kell ragadnom."

"Ez a két gól keserédes pillanat volt számomra. Két gól a Bajnokok Ligájában nagyon feltüzelõ érzés, de nem nyertünk, amit pedig kellett volna."

 


"Remélem eleget tettem ahhoz, hogy a Norwich ellen is pályára léphessek. Nagyszerû csatárok vannak a klubnál és bárki megy fel, 100%-ot adja ki magából. Csak remélni tudom, hogy megkapom az lehetõségeimet." 

Welbeck sokat profitált az elõzõ szezonból, amikor a Sunderlandnél töltötte kölcsön szerzõdését és az angol válogatott támadó bevallja, jobb játékos lett azok után, hogy az Old Traffordtól távol töltött el hosszabb idõt.

"Azt hiszem, jobb ember vagyok, mint egy évvel ezelõtt, mert a Sunderlandnél több lehetõséget is kaptam a bajnokságban" - folytatta Danny.

"Nagyon jó volt ez a pályafutásom szempontjából és jelenleg elégedett vagyok."

"Még csak 20 éves vagyok, pár hónap múlva leszek 21, szóval természetesen még csak most fejlõdök férfivé."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!