Sir Alex: A menedzsernek királynak kell lennie

Sir Alex Ferguson megerõsítette azt, amit már régóta mondott, miszerint egy futball klubnál nincs fontosabb a menedzsernél.


A United fõnöke - aki hamarosan 25. évéhez közeledik az Old Traffordon - Roberto Manchinit és Paul Lambertet dicsérte. Elõbbit azért, ahogyan kezelte a Carlos Tevez által generált helyzetet, utóbbit pedig azért, amilyen munkát végez a Vörös Ördögök következõ ellenfelénél, a Norwich Citynél.

"Manchini megmutatta erejét és személyiségét. Az erõ nagyon fontos a mai menedzseri munkában. Mindannyian tapasztaltunk saját irányításunk során nehézségeket, amikkel mindig a legjobb módon kell megbírkózni, ahogy csak lehet. Saját tapasztalatom szerint fontos az erõs menedzsment. Egy futball klubnál senki sem fontosabb, mint a menedzser."

 


Paul Lambert a legújabb szakember, aki szembe nézhet a Premier League-ben Sir Alex Fergusonnal, akit igazán lenyûgözött a korábbi középpályás. Lambert már találkozott a Vörös Ördögökkel 1997-ben, amikor Bajnokok Ligáját nyert a Borussia Dortmund játékosaként.

"Emlékszem Paulra, amikor még gyerek volt a St. Mirrennél, majd legközelebb már akkor találkoztunk, amikor 1997-ben a BL elõdöntõjében a Borussia Dortmunddal kerültünk szembe" - mondta Sir Alex. Azon kevés skót egyike, aki nem skót csapattal nyert európai érmet. Jól kezdett a Norwich-nál és minden héten fejlõdés tapasztalható náluk, ez nagyon jót tesz nekik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!