Sir Alex büszke a hazai formára

Lehet nem ez volt a szezon legesztétikusabb teljesítménye, de a Norwich ellen aratott 2-0-ás gyõzelemmel Sir Alex Ferguson csapata a United történelem egy újabb szeletét alkotta meg.


Ugyanis a Vörös Ördögök 19. (rekordnak számító) egymás utáni bajnoki gyõzelmüket érték el hazai pályán, amivel Ferguson elégedett volt, bár a mutatott játék kissé csalódást keltõre sikeredett.

"Nem mondható, hogy a mai teljesítmény jó volt, de karakán és eltökélt volt, mint mindig, soha nem hátráltunk meg, ami fantasztikus minõséget mutat" - mondta Sir Alex az MUTV-nek.

"A hazai teljesítményünk fantasztikus volt elõzõ évben. Csak a West Brom elleni döntetlen rontotta el kicsit. Úgy lett volna igazán fantasztikus rekord, ha azt is nyerjük. Továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban [2010 árpilisa óta, amikor a Chelsea tudott gyõzni]."

 


Felejthetõ elsõ félidõ után - amikor a Norwich kapus, Ruddy alig kellett védjen - Sir Alex apróbb taktikai változtatásokat kért és úgy érzi, ezek a változtatások pozitívan hatottak.

"Változtattunk Ji-Sung Park helyén, többet játszott a középpálya közepén, Nani átkerült bal szélre, Antonio Valenciát pedig feljebb toltuk a jobb szélen. Ettõl javultunk, sokkal jobb lett a játékunk sebessége és jobban uraltuk a mérkõzést, de a Norwich kontrái megsebezhettek volna minket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!