Még nem jött el az idõ

A Manchester United menedzsere úgy gondolja, még 3-4 évig tudja folytatni munkáját.


A 69 éves Sir Alex Ferguson az a menedzser, aki leghosszabb ideje irányítja a Vörös Ördögöket és õ a legeredményesebb is csapatával, hiszen 12 Premier League elsõség mellett öt FA kupát, négy ligakupát és két Bajnokok Ligája serleget is nyert.

Már régóta mennek a spekulációk arról, vajon Sir Alex mikor gondolja azt, eljött az idõ befejeznie hosszú és elõkelõ pályafutását, ám a menedzser ragaszkodik ahhoz, még néhány szezon erejéig mindenképp marad.

"Van még három vagy négy évem" - mondta Ferguson a Sunday Mirrornak.

"Jól érzem magam. De amikor távozom, egy fiatal és erõs csapatot fogok magam mögött hagyni, hogy az utódom folytatni tudja a sikereket."

 


Szombaton 2-0 arányban legyõzte a United a Norwich gárdáját, amivel a Premier League élén maradt és immár 25 bajnoki mérkõzés óta veretlen az Old Traffordon Sir Alex Ferguson csapata.

"Minden a csapatszellemrõl szól" - folytatta a menedzser.

"Egy meccsen nyolc olyan játékosomnak kell lennie, akik top formában vannak. Ha a másik három nincs így, az nem vészes. A nyolc játékos elvégzi a munkát."

"Hat olyan mérkõzés volt eddig, ahol mind a 11 játékosom a legjobbját hozta. Olyan ez, mint a fecskéknél, melyek V alakban repülnek és mindig a legelsõ végzi a legtöbb munkát. És azt a posztot rendszeresen változtatják."

"Ha egy fecske kirepül a formációból, ketten utána repülnek és visszahozzák a csoportba. Ugyanez jellemzõ a csapatomra - áldozat, barátság és alárendeled magad a csapatnak."

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!