Szavazás: Szeptember legjobbja

A ManUtdFanatics.hu most is szeretné megtudni, Ti kit tartottatok szeptember hónap legjobbjának.


Talán Wayne Rooneyt? Azok után, hogy augusztusban nagy fölénnyel lett a legjobb, folytatta góltermelését és az év kilencedik havában is szerzett négy találatot. Mesterhármassal nyitott a Bolton ellen, majd a Chelsea elleni rangadón is betalált. Esélyes most is a csatár.

A középpálya jobb szélén a Bolton és a Chelsea ellen remekelt a portugál Nani, aki az utóbbi találkozón gólt is szerzett. Mellette még a Stoke kapuját vette be, bár azon a találkozón a Vörös Ördögöknek be kellett érniük egy ponttal.

David de Gea az augusztusi bakik után szeptemberben több alkalommal is elképesztõ védéseket mutatott be. Bár még szoknia kell az angol pontvadászat egyes elemeit, már most össze lehetne állítani egy kisebb videót a top védéseibõl.

Egy másik új igazolás végezhet esetleg az élen? Phil Jones meglepõen érett játékkal tudhatja maga mögött a szeptembert, elõretörései után többször veszély alakult ki az ellenfél kapuja elõtt. Egy alkalommal gólpasszt is adott és bár néha még tapasztalatlansága miatt a védelemben átjátszák, akarása, elszántsága azt jelzi, óriási jövõje lehet a klubnál.

 

Szavazni a ManUtdFanatics.hu facebook oldalán is lehet, ha teheted, ott is add le szavazatodat, hiszen nekünk számít a véleményed!


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!