Joyce véleménye a kölcsönben szereplõkrõl

Warren Joyce értékelte az összes olyan United játékost, aki kölcsönben szerepel.


Összesen kilenc játékos van más csapatoknál, akik rengeteg tapasztalatot szerezhetnek különbözõ bajnokságokban, bár Bebe hosszú ideig tartó sérülése miatt nem szerepel a Besiktas csapatában.

"Az összes kölcsönben szereplõ játékosunkat láttam már" - kezdte a tartalék csapat edzõje a United Reviewnek adott interjújában. "Ritchie De Laet talán a legmagasabban jegyzett. Elég jól játszott a Norwich-ban, de általában egy hibát mindig vétett meccsenként. Ha ezt elhagyná, nagyon jó lenne a teljesítménye. Utolsó apró lépés lenne ez, mint Barclays Premier League-ben játszó védõ. Ha top középsõ védõként játszol, folyamatos koncentrációról kell szóljon a játékod."

"Danny Drinkwater igazán jól teljesít a Barnsleynál, amióta oda ment, folyamatosan jól játszik."

"A Scunthorpe-nál játszó két srác is igen jól játszik, de a Yeovil elleni gyõzelem során a legrosszabb csapat teljesítményt mutatták, mióta a csapathoz érkeztek. Sam (Johnstone) és Oliver (Norwood) csak annak örülhettek, hogy a 3 pontot megszerezték."

"Ryan Tunnicliffe kissé kiábrándító volt a West Ham ellen, de volt már pár jó teljesítménye, mióta a Peterborough-hoz csatlakozott, akárcsak Scott Woottonnak. Mindkettejükrõl érkeztek már nagyon jó jelentések."

 


"Robbie Brady kiváló a Hullnál és úgy tûnik, minden alkalommal fenyegetést jelent az ellenfelek számára, amikor megkapja a labdát. Nagyon jó gólhelyzetek kialakításában és gólszerzésben is és nagyon elégedettek vele."

"Végül Joshua King, akinek nyáron volt egy operációja és amikor elõször a Borussia Mönchengladbachhoz ment, rehabilitációs feladatokat végzett. Csapata ott van a Bundesliga dobogóján, így elég nehéz beverekednie magát a kezdõbe."

A játékosokat fejlõdésük különbözõ szakaszaiban értékeli Joyce, de úgy érzi, Brady a tökéletes példája annak, hogy ha valaki a Unitednél kezdi labdarúgó tanulmányait, hogyan juthat el egy bajnokságig, ahol ragyogni tud.

"Sokkal biztosabb vagyok egyes játékosokban, akik kölcsönbe kerülnek akkor, ha elõtte a tartalékokban szerepeltek párszor, hiszen ismerem a munkájukat és hogy milyen keményen dolgoznak. Nehezebb, amikor valaki fiatalabb és akkor ugrik fel, de meg kell küzdeniük ezzel."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!