Pearce visszahívná Welbecket

Stuart Pearce, az angol U21-es válogatott vezetõje azt fontolgatja, amennyiben Danny Welbeck nem kap lehetõséget a Montenegro elleni EB selejtezõn, úgy visszahívja az utánpótlás keretbe a csatárt.


Welbeck márciusban, a Ghána elleni barátságos mérkõzésen mutatkozhatott be Fabio Capello kezei alatt és a podgoricai EB selejtezõre is meghívást kapott a Manchester United fiatalja.

Ugyanakkor az olasz szakember jelenleg Wayne Rooneyt és Darren Bentet preferálja a támadósorban, így egyáltalán nem biztos Welbeck szereplése.

A fiatal három oroszlánosok edzõje, Stuart Pearce ezért azt fontolgatja, megkéri Fabio Capellot és Sir Alex Fergusont, hogy a csatár visszatérhessen az U21-es csapathoz a hétfõi, Norvégia elleni Euro 2013-as selejtezõre.

 


Ennek az is az oka, hogy a csütörtöki, Izland elleni 3-0 során Nathan Delfouneso és Martyn Waghorn is combizom sérülést szenvedett.

"Két támadó játékosunk is combizom sérülést szenvedett, így meg kell fontolnom ezt a lehetõséget" - válaszolt Pearce a The Sunnak a Welbeck visszahívásáról szóló lehetõségre.

"Fabio Capelloval és 1-2 emberrel ezt még meg kell beszélnem. Elõbb várjuk ki, hogy a por leülepedjen és utána meg tudjuk érteni a helyzetet."

"A norvégok ellen ugyanazt a csapatot akartam a pályára küldeni, amelyik Izland ellen is fent volt, de a két sérülés miatt ezen még gondolkoznunk kell."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!