A Juve cáfolja a Buffonnal kapcsolatos híreket

A Juventus labdarúgó csapata cáfolja azokat a híreszteléseket, miszerint az olasz válogatott hálóõre, Gianluigi Buffon a Manchester United keretéhez csatlakozna.


A 32 éves portás Edwin van der Sar egyik lehetséges utódjaként lett megnevezve, mivel a holland óriás feltehetõleg a szezon végén visszavonul.

 

Olasz sajtóértesülések szerint a United kész lenne egy 18 milliós eurós (15.7 millió font) ajánlatot tenni, hogy megszerezze Buffon aláírását még Januárban, amikor a téli átigazolási idõszak megnyílik.

 

 

 

 

Nem sokkal ezelõtt Buffon ügynöke, Silvano Matrini képtelenségnek nevezte a találgatásokat, de most már az olasz klub is hivatalosan megerõsítette, hogy nem folynak tárgyalások az ügyben.

 

„Visszautasítok minden spekulációt, nem folynak tárgyalások a Uniteddel, Buffon a Juventus játékosa.” – mondta el Giuseppe Marotta, a klub egyik igazgatója a Tuttosportnak.

 

Buffont - aki klubjának is és hazájának is az elsõ számú hálóõre – 2013 nyaráig köti szerzõdése az Öreg Hölgyhöz, jelenleg azonban hátsérülése miatt az oldalvonalon túlra kényszerült.

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!