Ferguson megvétózta Welbeck U-21-es behívóját

Sir Alex Ferguson megvétózta annak a lehetõségét, hogy Danny Welbeck behívót kapjon a mai, Norvégia elleni U-21-es mérkõzésre az angol válogatottba.


A Manchester United ifjú csatára mindösszesen 14 percet játszott a felnõtt angol válogatottban péntek este a Montenegró elleni 2-2-re végzõdõ idegenbeli mérkõzésen.

 

Talán éppen ezért szerette volt az U-21-es válogatott szövetségi-kapitánya, Stuart Pearce behívni saját keretébe a Norvégia elleni Európa-bajnoki selejtezõre, miután egyetlenegy egészséges csatára maradt.

 

Azonban elárulta, hogy Sir Alex Ferguson visszautasította a kérését, miután a Vörös Ördögök menedzsere szeretné frissen tartani csatárát a hétvégi, létfontosságú Liverpool elleni rangadóra. Emellett szerette volna még együttese mellett tudni Pearce a Tottenhamben jól szereplõ Kyle Walkert is, ám a felnõtt válogatott szintén meghívást kapó védõ személyes okok miatt utasította vissza az U-21-es behívót.

 

 

"Beszéltem Sir Alexszel a felnõtt válogatott meccse után" - kezdte Pearce a Sky Sports Newsnak.

 

"Szerintem nagyon fontos mérkõzés volt ez a felnõtt válogatottnak, ugyanis teljesítménykényszer alatt kellett játszani."

 

"Beszélévén Alexszel, akinek aggodalmai voltak, hogy egy Montenegroba történõ utazást követõen, majd még onnan Oslóba repülni, nagyon fáradt lenne Danny, és igazából egyet is tudok vele érteni."

 

"Meg kellett tennem ezt a hívást, mert csak egy csatárom van a keretben, és igazán jót beszélgettünk. Megköszöntem a segítségét, és az együttmûködését, és továbbléptünk ezen, mert meg tudom érteni a helyzetét."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!