Van der Sar tagadja, hogy visszavonulna

A Manchester United kapusa, Edwin van der Sar egyértelmûen visszautasította azokat a pletykákat, miszerint már eldöntötte volna, hogy visszavonul a szezon végén.


A találgatások alapját nem holmi kitaláció, hanem a Vörös Ördögök kapusedzõje, Eric Steele szolgáltatta, aki a hét korábbi napjaiban arról beszélt, hogy a veterán holland portás az idei szezon végén leteszi kesztyûit, és felhagy játékospályafutásával.

 

Ennek megcáfolásaként a 39 éves Edwin van der Sar gyorsan sietett leszögezni, hogy még egyáltalán nem hozott döntést jövõjével kapcsolatban, és az biztos, hogy a korábban elhangoztt információk valóságtartalma igen csekély.


 

 

"Ez egészen egyszerûen nonszensz. Nem tudom, hogy ezek a hírek honnan kaptak szárnyra, de ezeknek semmi valóságalapja nincsen" - mondta van der Sar a www.sport-promotion.nl-nak.

 

"Nem tudom, hogy mikor jön el az az idõ, amikor befejezem, így azt se, hogy meddig folytatom a pályafutásomat. Csak ennek az idénynek a során fogom átgondolni, hogy mi lesz a következõ szezonban."

 

"Nem elõbb, nem késõbb, csak akkor fog kiderülni, hogy folytatom-e, amikor meghozom a döntést. Most csak a Unitedre koncentrálok." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!