Ferguson elégedett az egy ponttal

Sir Alex Ferguson bonyolultan megtervezett taktikáját bár Steven Gerrard egyszer feltörte, a menedzser mégis elégedett az egy ponttal azok után, hogy az Anfielden hátrányból állt fel csapata.


A Fõnök a találkozó után elmondta, a terv az volt, hogy megakadályozzák a Pool rohamait és egy késõn szerzett góllal gyõzzenek.

"Nem akartunk buta hibákat elkövetni" - kezdte Ferguson az MUTV-nek adott interjújában. "Suarez helyzetén kívül nem volt más valós esélyük, ott szerencsénk is volt, de azon kívül nem veszélyeztettek egyszer sem igazán. Jól elvégeztük ezt a munkát, ezért jött Rooney és Nani a bekapott gól után."

"A meccs ezen részében a gyõzelem megszerzése volt a cél. Miután megszerezték a vezetést, volt néhány helyzetük, de mi is megnyerhettük volna az összecsapást, ami így helyes, mert a játék errõl szól."

A United menedzsere bánta, hogy könnyedén szerzett gólt Gerrard a szabadrúgáshoz felállított sorfal hibáját kihasználva.

"Egy rossz védekezés volt ez" - értékelte Fergie.

 


Azonban Javier Hernandez góljával visszajöttek a meccsbe a vendégek, így egy pontot szereztek.

"Valószínûleg egy tipikus United-Liverpool találkozó volt ez. Igen intenzív volt, de a Liverpool góljáig nem igazán indult be a meccs, Utána azonban jó játék volt. Amikor 15 perccel a vége elõtt egy gólos hátrányban vagy, nem lehetsz igazán magabiztos, de vannak játékosaink, akik képesek erre."

"Jött Chicharito gólja: fantasztikus volt. Skrtel karjaiból sikerült kiszabadulnia, majd befejelte a kapuba a labdát. Fantasztikus rekordja van gólszerzés terén."

"Azt hiszem, elfeledve az itteni legutóbbi három mérkõzést, az eredmény igazságos."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!