Ferguson: Nem leszünk önteltek

Sir Alex Ferguson kijelentette, nem áll fenn annak a veszélye, hogy a United holnap alábecsüli az Otelul Galatit a Bajnokok Ligájában.


Azzal, hogy a Vörös Ördögök a Benfica és a Basel elleni elsõ két fordulóban rendezett mérkõzésen is csak döntetlent értek el, a holnapi, Otelul Galati elleni mérkõzésük a korábban vártnál is nagyobb jelentõséggel bírhat.

 

Bár a hétvégén városi rangadón a listavezetõ pozíció megszerzéséért kell megharcolniuk a Manchester Cityvel Sir Alex Ferguson fiainak, a skót menedzser erõs csapatot küld pályára Romániában.

 

"Azt gondolom, hogy gyõznünk kell, és ezért erõs csapatot fogok pályára kérni" - kezdte a United menedzsere.

 

"Számos összeállítással pályára küldhetném a csapatomat, úgy gondolom mindegyik elég erõs lenne ahhoz, hogy nyerjen. Ez nem az a sorozat, amelyben megengedheted, hogy ülj a babérjaidon. A holnapi nagyon fontos mérkõzés lesz számunkra."

 

"Nehéz megmondani, hogy ez egy kötelezõ gyõzelem-e. Azt hiszem, ez azon is múlik, hogy mi történik a másik párosításban [Basel v Benfica]. A legfontosabb dolog számunkra azonban a gyõzelem. Ez megoldaná minden problémánkat."

 

"A holnapi, és a vasárnapi, nagyon fontos mérkõzések. Tovább kell lépnünk a Bajnokok Ligája csoportkörébõl is, de a holnapot követõen négy-öt napunk lesz arra, hogy talpra álljunk a vasárnapi City elleni rangadóra."

 

"Az idõbeosztásunk ahhoz, hogy összeszedjük magunkat, tökéletes. Erõnléti szempontból semmilyen problémánk nem lehet. Nem hiszem, hogy a holnap pályára küldendõ csapatomnak bármilyen félnivalója lehetne vasárnap."

 

 

A Bajnokok Ligájában újoncnak számító Otelul, akik elsõ pontjuk megszerzésére fognak törekedni holnap, miután a Basel, és a Benfica ellen is vereséget szenvedtek, nagyon ismeretlen ellenfélnek számít manchesteri szempontból, azonban Sir Alex és stábja elvégezte a maga házifeladatát.

 

"Néhány alkalommal megnéztük a Galatit, és láttam a Benfica elleni meccsüket is videón" - tette hozzá.

 

"Nem volt nagy különbség a két csapat játéka között, és a Galatinak csak a szerencséjén múlt a pontszerzés."

 

"A játékrendszerük nagyon hasonló ahhoz, amit Európa más csapatai is játszanak - két szélsõvel, egy elõre tolt, és egy hátravont középpályással.... jelen pillanatban rengeteg csapat játszik így a kontinensen."

 

"Van egy jó ötletünk, hogy a holnapi mérkõzésen hogyan kellene játszanunk, és remélhetõleg így olyan eredményt érhetünk el, amely kedvez számunkra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!