Közös meccsnézés: Élménybeszámoló

Szombaton lezajlott a ManUtdFanatics.hu elsõ közös meccsnézése.


Bár többen jelenzték a találkozó elõtt, hogy ott lesznek Debrecenben a Valhalla Sörözõben, végül többen kénytelenek voltak visszavonni ezen állításukat, de így is sikeres volt ez a kezdeményezés és reméljük többen kedvet kapnak ezután és már vasárnap ellátogatnak az újabb ilyen programunkra.

 

Ezúttal a program egyik szervezõjétõl (Dzsubák Tamás alias TOM7) olvashattok egy élménybeszámolót:

Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik tiszteletüket tették és eljöttek az ManUtdFanatics.hu valamint a Valhalla Sörözõ támogatásával létrehozott elsõ meccsnézésére.

Remek kis társaság gyûlt össze a mérkõzés elõtt. Lázasan találgattuk, vajon milyen lesz a kezdõcsapat, a felállás, a taktika és természetesen a végeredményre is rengeteg tipp jött. A rangadó elõtt (nem várva meg a Digisport „szakmai” stábját) kihirdettük a hivatalos kezdõcsapatokat. Ahogy én, úgy mindenki meglepõdött a „felforgatott” együttesen, viszont mindannyian bíztunk abban, hogy mindennek oka van. Így szerintem nyugodt szívvel kijelenthetem, tudtuk, hogy Sir Alex Ferguson a húzásával ismét meglep mindenkit, ami végül be is bizonyosodott.

 


A találkozó elemzésére nem térnék ki, hiszen mindenki látta azt és van saját véleménye a történtekrõl. Inkább a program adta élményrõl írok.

Ez a 90+ perc, sõt az egész délután számomra hatalmas élmény volt. Nem csak azért, mert a legõsibb, legnagyobb riválisunkkal találkoztunk, hanem mert azokkal az emberekkel szurkolhattam végig a találkozót, akik szintén a világ legjobb csapatának szorítanak. Lehet közhely, de az ember alapvetõen társasági lény, viszont itt hatványozottan igaz volt.

A mérkõzés kezdetekor a társaság olyan szinten átszellemült, hogy szó szerint mindenkinek együtt dobogott a szíve. Egyszerre tapsoltunk vagy voltunk bosszúsak a különbözõ bírói ítéletek miatt. Számomra a legnagyobb élmény - ami ezen a délután volt - ahhoz a pillanathoz köthetõ, amikor Javier Hernandez megszerezte az egyenlítõ találatot. Az egyik pillanatban szinte mindenki a sörét szürcsölgetve, nyugtalanul figyelte az eseményeket, a következõ pillanatba pedig egyszerûen felrobbant a vetítõ terem, sõt még azt is megkockáztatom egy kis túlzással, hogy egész Debrecen észlelte a maroknyi United drukker örömébõl adódó Richter-skála szerinti ötös erõsségû földmozgást. Leírhatatlan érzés volt, amikor a jelenlévõk egy emberként ugrottak fel a székekbõl egymás nyakába, tapsolva, örömittasan csak ennyit skandálva:

 ”GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!”  Fenomenális volt! 

A félidõben játékos feladatokkal oldottuk a feszültséget bízva abban, hogy így még színesebbé varázsolhatjuk a hangulatot. A feladványok eredményhirdetésére, pontosabban a helyes válaszok kihirdetésére a találkozó végén került sor. Minek hatására voltak is nagy nevetések néhány érdekes válasz okán, viszont mindenki odatette magát ezekben a kis kvízekben is, s legjobb tudása szerint válaszolt a feltett kérdésekre, feladványokra.

 


Rendkívül örültem annak, hogy bár az elején mindenki egy kicsit megilletõdve érkezett, viszont hamar feloldódott a hangulat és a végén mindenki úgy köszönt el, mintha évek óta ismernék egymást. Külön öröm volt mindenki számára, hogy a szebbik nembõl is képviseltették magukat néhányan. A nagy többség a végén fogadkozott, hogy legközelebb is szeretne eljönni és újra együtt szurkolni. Erre természetesen lehetõség lesz, hiszen a legközelebbi alkalomra a városi rivális Manchester City ellen kerül sor, amelynek 

helye: Valhalla Sörözõ.
Cím: 4028 Debrecen, Sarló u. 2.
Kezdés: 2011. október 23. 14:00 óra.

 


Nagyon jó volt azt látni, hogy ez az esemény így összehozta ezt a kis társaságot, ahogy egy közös érzés volt mindenkiben: a Manchester United iránt érzett mérhetetlen szeretet.

Ha felkeltettük az érdeklõdésedet és Ti is szeretnétek részt venni ezeken a rendezvényeken, vagy bármilyen kérdésetek merülne fel, nyugodtan írjátok le a Fórum/Közös meccsnézés topikba és örömmel válaszolunk rá!

 

 

 

 

 

 

 

 

A ManUtdFanatic.hu minden kedves szurkolótársat vár vasárnap, a Manchester City elleni rangadó megtekintésére, melynek a debreceni Valhalla Sörözõ ad helyet! Külön köszönet ezért a vendéglátó hely vezetõségének!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!