Diouf kölcsönbe menne

Mame Biram Diouf a skysports.com-nak megerõsítette, hogy számára egy kölcsönszerzõdés lenne a legjobb lehetõség az idei szezonban.


A szenegáli támadó az elõzõ idényét a Blackburn Rovers csapatában töltötte kölcsönben, amelyet követõen a nyáron visszatért az Old Traffordra.

 

Sir Alex Fergusonról úgy tudni, hogy nagyra tartja a 23 éves csatárt, azonban a kimagasló képességû csatárok tömkelegével megáldott skót menedzser nem tud helyet szorítani a szélsõként is bevethetõ játékosnak, aki így körön kívül szorult a Vörös Ördögöknél.

 

Ebben a szezonban eddig egyetlen Ligakupa mérkõzés jutott Diouf számára a Leeds United ellen, és nagyon jól tudja, hogy nem nagyon tarthat igényt kezdõcsapatbeli helyre olyan játékosok mellett, akik jelenleg alkotják a United keretét.

 

 

"Nem könnyû ez a helyzet számomra, de hogy õszinte legyek, ha csak nem vagy Messi vagy Ronaldo, akkor nem fogsz bekerülni a Manchester United támadóalakzatába" - kezdte Diouf a skysports.com-nak.

 

"Néha egy Aranylabádás (Owen), vagy az elõzõ szezon gólkirálya (Berbatov) még a kispadra se tud leülni, az elõzõ mérkõzésen például a csatárcserék Rooney és Hernandez voltak."

 

"Továbbra is harcolni fogok, azt meglátjuk, de ha kölcsönbe mehetnék, ahol állandó játéklehetõséget kaphatok, akkor az mindkét fél számára gyümölcsözõ lehetne."

 

Állítólag Diouf iránt számos Championship klub érdeklõdik, így elképzelhetõ, hogy nem sokáig kell már a tartalék csapat bajnokijain játszania.  


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!