Ferguson a kihagyott tizenegyes miatt bánkódik

Sir Alex Ferguson megemeli kalapját a Fulham elõtt a két csapat vasárnap késõdélutáni 2-2-es döntetlenjével végzõdõ mérkõzést követõen, ám sajnálja, hogy legénysége elszalasztotta a gyõzelem lehetõségét.


Sorozatban már a második szezonban bosszulja meg magát, hogy a Vörös Ördögök elsõ idegenbeli mérkõzésükön döntõ jelentõségû büntetõt hagynak ki. Az elõzõ szezonban a Burnley vendégeként 1-0-s hazai vezetésnél Michael Carrick hibázott, most pedig Nani hibája okán nem alakult 3-1-re az eredmény Mark Hughes feltüzelt együttese ellen. Ezt követõen a kihagyás megbosszulta magát és Brede Hangeland toronymagasra felugorva fejes góljával megszerezte az egyenlítést jelentõ második hazai gólt.

 

 

 


"Három ponttal a zsebünkben kellett volna haza térnünk" - értett egyet szakértõkkel Sir Alex.

"Amikor megvan rá a lehetõséged, hogy az utolsó percekben egy tizenegyessel bebiztosítsd a gyõzelmet, akkor azt értékesíteni kell, hogy nyugodt lehessen mindenki."

"Nagyon rossz ezt feldolgozni, de meg kellene néznem a büntetõt, hogy megítélhessem. Úgy tûnt nekem, hogy a kapus gyorsan és jól reagált - remekül vetõdött a labda felé, ezért nagy dicséret illeti. De mindig is mondtam, hogy a tizenegyes magassága létfontosságú és talán itt most ez okozta a vesztünket."

Bár a szomorúság egyértelmûen levehetõ a skót menedzser szavaiból, azonban a játék képe alapján igazságosnak tartja a végeredményt.

"Megérdemelte az egy pontot a Fulham. Igazán remekül játszottak a második félidõben. Az elsõ játékrészben mi domináltunk - a kapusuknak négy óriási védése is volt."

"A Fulham növelte a játékuk tempóját és jobban játszottak mint mi a második negyvenöt percben. Mindenképpen dicséret illeti õket."


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!