Ferguson: Riónak pihenésre van szüksége

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson azt követõen, hogy kihagyta a mai, Otelul Galati elleni mérkõzésre készülõ keretbõl Rio Ferdinandot, elárulta, hogy a védõnek pihenõre van szüksége.


A 32 éves védõ nem utazott el társaival Romániába a keddi, Bajnokok Ligája mérkõzésre, így Manchesterben maradt, immáron második alkalommal.

 

Korábban megjelentek olyan találgatások, hogy a védõ hátának nem tesznek túl jót a hosszú utazások, ezért nem került be elõbb a Benfica, majd most az Otelul Galati elleni idegenbe utazó keretbe, ám Sir Alex Ferguson elárulta, hogy Ferdinand kimaradása mögött a hétvégi manchesteri városi rangadó szerepel, ugyanis a skót menedzser szerint egy héten belül sorozatban három mérkõzés nagyon nagy terhelés lenne az angol válogatott játékosnak.

 

 

"Nagyon jól játszott szombaton, de három mérkõzést játszani hét napon belül nagyon nagy kérés lenne egy harmincas éveiben lévõ játékostól" - kezdte.

 

"Ez a legmegfelelõbb pillanat, hogy egy kis pihenõt adjak neki."

 

A döntés értelmében szinte biztos, hogy a mai mérkõzésen visszatérhet a kezdõcsapatban a West Bromwich Albion elleni idénynyitó mérkõzés óta sérüléssel bajlódó Nemanja Vidic.  


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!