Sir Alex: A türelem volt a kulcs

Sir Alex Ferguson szerint a türelem volt a döntõ tényezõ a 2-0 arányban megnyert Bajnokok Ligája találkozón.


A Fõnök dicsérte Anderson, Nani és Wayne Rooney teljesítményét különösen azután, hogy a csatár mindkét tizenegyesbõl óriási részt vállalt a keményen küzdõ Otelul Galati elleni összecsapáson.

"Keményen kell dolgoznod egy idegenbeli gyõzelemért, mert nem könnyû ez" - magyarázta Sir Alex. "Nagyon megnehezítették a dolgunkat, de a labdatartás is mutatja, mi irányítottuk a mérkõzést."

"A második félidõre nagyon sokat javultunk. Nani teljesítménye félelmetes, Rooney kezdett belejönni a játékba és Anderson szintén félelmetes volt. Elégedett voltam az eredménnyel."

"Ez hosszú este volt, de türelemmel kellett dolgoznunk. Az elsõ félidõben kevésszer jutottunk el a kapujukig, mert Rooney sokat jött vissza középpályára, de a második játékrészben már sokkal több problémát okozott nekik. Nagyon higgadt volt és jól lõtte a büntetõket."

 


Ferguson azt is elárulta, nem valószínû, hogy fellebbeznek Nemanja Vidic piros lapja miatt annak ellenére, hogy kérdõjelek merültek fel a játékvezetõ döntésével kapcsolatban.

"Vidic felemelte a lábát és sok játékvezetõ - fõleg Európában - értelmezése után az ilyen esetekért piros lapot ad. De nagyon szigorú volt."

Bukaresti gyõzelmével a United feljött a C csoport második helyére mindössze két ponttal lemaradva az éllovas Benficától három mérkõzéssel a vége elõtt. A menedzser szerint ez a helyzet azt jelenti, a Vörös Ördögöknek saját kezükben van a sorsuk.

"Nyertünk, ami nagyon fontos dolog. Az Old Traffordon is el kell végezzük a munkánkat és remélhetõleg ismét meg tudjuk verni a Galatit, amivel már nyolc pontunk lenne és mindig mondtam, hogy 10 pont kell a végén."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!