Smalling: Ez a legnagyobb derbi

A Manchester United védõje úgy érzi, a manchesteri rangadó a legnagyobb a futballban.


A 21 éves játékos úgy nõtt fel, hogy az észak-londoni derbiken az Arsenalnak szorított, de azok után, hogy tavaly a padról nézhette a manchesteri városi rangadót, érzi az összecsapás nagyságát.

"Ez egy olyan meccs, amit mindennél jobban meg akarok nyerni" - mondta Smalling.

"Azt hiszem ez a legnagyobb meccs és legnagyobb rangadó, amivel szembe nézhetünk."

"A City folyamatosan befektet új játékosokba, növekszik és idén igen jó formát mutatnak. Ha eljössz a városba, a Manchester derby az, amirõl mindenki beszél."

"Igen, Arsenal drukker voltam és szerettem a Spurs elleni meccseket nézni. Imádtam ezen alkalmak szenvedélyét. De nagy Unitedes lettem és ez a derbi a gondolataimban már megelõzi az észak-londoni párharcot."

 


Smalling hiszi, a védelem lehet a kulcs, hogy megnyerjék az összecsapást és ismét az élre álljanak.

"A City nagyon szilárd csapat volt évek óta, de idén vettek pár támadót is, így már két oldala van a játékuknak" - folytatta az angol válogatott védõ.

"A védelmek lehetnek kulcsfontosságúak vasárnap. Mindkét oldalon erõs támadók vannak, kiderül majd, melyik védelm volt szilárdabb."

"Ezek azok a tesztek, amiket akarok. Nagyszerû, ha elmondhatod, olyan játékosok ellen játszottál, akik a világ legjobbjai közé tartoznak és több volt a teljesítményed, mint hogy meccsben voltál velük."

"Úgy gondolom nagyszerû, hogy ezek a kihívások a küszöbön hevernek. Rendeteg szurkoló élvezi a rivalizálást, ahogyan a játékosok is. Ez egy nagy teszt." 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!