Sir Alex ellenzi az olimpiai ötletet

Sir Alex Ferguson nem támogatja azt az elképzelést, hogy Barclays Premier League játékosok is szerepeljenek az olimpián.


A menedzsert a pénteken megjelent újsághírekrõl kérdezték, miszerint olyan játékosok is a brit olimpiai csapatba kerülhetnek, mint Wayne Rooney, Darren Fletcher és Chris Smalling. Ez azzal járna, hogy a játékosokat klubjuk elvesztené júliusban és augusztusban, mely nem jönne jól a menedzsernek és a játékosokkal szemben sem lenne fair.

"Azt hiszem, az a tény ösztönözte ezt, hogy Argentína és Nigéria az utóbbi olimpiákon tapasztaltabb csapattal állt ki, ebbõl jöhetett ez" - mondta Ferguson. "Ezáltal a brit futball csapat ugyanezen út felé nyitott, de másabb az itteni futball. Az angol futball intenzitása felülmúlhatatlan. Ez egy szigorú, fárasztó szezon."

 


"Ezért mondom mindig, nem várom, hogy bárki is jól teljesítsen az EB-n vagy VB-n, mert egy igen nehéz szezonon van túl és nem könnyû ismét harcolni, ha egy hosszú angol szezonon vagy túl."

"Ugyanez a helyzet az olimpiával. A játékosoknak pihenésre, gyógyulásra van szükségük. Vannak olyan sérülések, melyek a szezon során végigkísérnek, és ilyenkor lehetne kezelni azokat. Biztos vagyok abban, nem problémáznak majd azon, amit mondok, de ezek tények."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!