Jones: Csak egy újabb meccs

Phil Jones szívesen részt venne a vasárnap megrendezendõ manchesteri derbin, de fontosabb neki, hogy United gyõzelmet lásson.


"Játszottam már Blackburn-Burnley derbit, ami elég intenzív volt, de gondolom a manchesteri derbi ezt felülmúlja majd."

"Minden lap nagyon felkapja ezt, ami természetes. Ez hatalmas mindkét klub számára, sokat jelent a szurkolók számára is, reméljük boldoggá tudjuk tenni õket. Ugyanakkor ezt a találkozót is úgy kezeljük, hogy ez csak egy újabb mérkõzés."

"Úgy gondolom, a pálya minden területe kulcsfontosságú lesz, folyamatosan összpontosítanunk kell majd minden területen. Boldog leszek, ha részese lehetek holnap a csapatnak, bárhol is akar játszatni a menedzser."

 


"Nagyon örülök annak, ahogy csatlakozásom óta mennek a dolgok. Mindig hittem a képességeimben. Ha nem tettem volna, nem lennék most itt. Nem hiszem, hogy meglepett volna, milyen jól megy a dolgom, de az kissé meglepett, hogy milyen gyorsan sikerült ennyi mérkõzésen szerepelnem."

"Akár játszom vasárnap, akár nem, a legfontosabb, hogy gyõzzünk. City rengeteg pénzt költött és néhány nagyon jó játékost vettek, de ha arra koncentrálunk, amiben jók vagyunk, biztos vagyok benne, hogy megkapjuk a három pontot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!