Sir Alex büszke a United szerkezetére

Sir Alex Ferguson bízik játékosmegfigyelõ hálózatában, akik olyan drágaköveket áshatnak majd elõ a közeljövõben, mint Javier Hernandez.


A Vörös Ördögök vasárnap délután a a nagy költekezõ Cityvel mérik össze erejüket, ám a United menedzser nem irígyli riválisuk vásárlóerejét, hiszen elégedett azzal a munkával, mely biztosította, hogy a Manchester United lett a legnagyobb klub az országban.

"Pénzzel sok dolgot tehetsz, természetesen" - mondta Ferguson. "Nem sok dolog van, amit tehetsz ezzel az edzõ pályával, kivéve azokat, melyeket a jövõ nyáron teszünk még meg."

"Nagyon jó edzõközpontunk van, jó az ifi rendszerünk, ezekhez nem nagyon kell hozzányúljunk. Jól derítjük fel külföldön a fiatal játékosokat is, szóval már nincs sok dolog, amit pénzzel itt meg lehetne tenni."

"Lehet, hogy bizonyos tekintetben lehetne még jobbat csinálni, de nem tekintek úgy a pénzre, mint fontos kérdés számunkra. Ha szükségem van egy játékosra, Glazerék mindig elláttak pénzzel és a jövõben is ezt akarják tenni. A különbség köztünk és a City között, hogy mi hosszú távra várásolunk. A City gyorsan, sokat költött, mert a tulajdonosok azonnali eredményeket akartak látni."

 


Bár nyílván neveket nem mondott, Sir Alex elmondta, a jövõben néhány potenciális alkuval újabb remek befektetéseket tervez a csapat erõsítése érdekében.

"Elég jók vagyunk játékosok felderítése terén és nem rossz, amit teszünk. Jelenleg is van néhány játékos, akiket figyelünk és akik olyanok lehetnek, mint Hernandez."

"A modern játékban már egyre kevesebb top játékos elérhetõ, mert mindenkirõl tudni, merre vannak. Ha rossz vásárt csinálsz, sokszor a felderítõk dolgoztak ezen és te talán csak 1-2 alkalommal láttad a játékost, akkor a felelõsség nagyon erõsen a válladon hever."

"Az évek során mi is csináltunk néhány rossz vételt, de általában rendben tettük a dolgunkat." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!